Genç: Tarihe not düşmek istedik

Ortahisar Belediyesi Barış Pınarı Harekatı'na destek için toplandı

Genç: Tarihe not düşmek istedik

Haber61 Haber Servisi

Ortahisar Belediye meclisi olağanüstü toplandı

Barış Pınarı harekatına destek vermek için toplanan mecliste ilk olarak Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç söz aldı.

Genç şöyle konuştu;

"Ordumuz arkasındaki kararlı duruşumuzu tarihe not düşmek istedik. Dedelerimiz biz bu toprakları özgür bir şekilde bıraktılar. Bu coğrafyada emperyal güçlerin amaçları malum. Bunu format değiştirerek yapıyorlar. Bunu terör örgütünü kullanarak yapmaya çalışırken. Kahraman ordumuz bu emperyal amaca karşı bir duruş ortaya koydu ve bunu engellemeye çalıştı. Ama bu güçler durmadı amaçlarına Fırat'ın doğusunda devam ettiler ve ttirlarca silahı terör örgütü ne ulastirdilar. Bütün siyasi partilerin genel başkanı birlik ve beraberlik ortaya koyarak şanlı ordumuz kararlılığı ortaya koydular. Saha hakimiyetimiz masaya yansıdı.operasyonun üç temel amacına uygun bir mutabakat sağlandı. 120 saatlik bir ara verildi. Amaclarimiza uygun mutabakat neticesinde amacımıza ulaşıp askeri operasyona gerek kalmaz. Haçlı seferleri ile başlayan bu  eyleme Atatürk ile dur dedik ve yine inşallah dur diyeceğiz. Bu topraklar dedelerimizin kanıyla bize bırakılmıştır. Kıbrıs Barış harekatında olduğu gibi milli birlik içerisinde bunu gerçekleştireceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber