Gazze'ye yardım Trabzonlu'yu cezadan kurtardı

Trabzon'da komşusunun balkonuna zarar veren şüpheli şahıs, Kızılay'ın başlatmış olduğu Gazze'ye İnsani Yardım kampanyasına bağışta bulununca davalık olmaktan kurtuldu.

Gazze'ye yardım Trabzonlu'yu cezadan kurtardı
 Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında Trabzon’un Ortahisar ilçesinde meydana gelen olayda A.D. (65) isimli şahıs evinin balkonuna kesici aletle zarar verdiği iddiasıyla komşusu olan E.Ş. (35) hakkında Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundu.
 
A.D. 'nin şikayetçi olmasının üzerine, geçtiğimiz günlerde Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosunca tarafları uzlaştırmak üzere hukuk bilgisine sahip bir uzlaştırmacı görevlendirildi. Uzlaştırmacının taraflar arasında yaptığı müzakere sonucunda şikayetçi A.D , komşusu olan E.Ş'nin  Türk Kızılayı'nın başlatmış olduğu Gazze'ye İnsani Yardım kampanyasına bütçesi doğrultusunda yardımda bulunması karşılığında uzlaşabileceğini beyan etti. Bu teklifi kabul eden komşu E.Ş. kullanmış olduğu cep telefonundan "GAZZE" yazıp 2868 numaralı hatta mesaj göndererek Gazze'ye ulaştırılmak üzere Türk Kızılayı'na bağışta bulundu ve davalık olmaktan kurtuldu.
 
Bu şekilde uzlaşan komşu E.Ş. isimli şahıs davalık olmaktan kurtulduğunu ve olayın sabıkasına işlemediğini belirterek, "Gazze'de bulunan Müslüman kardeşlerimiz için Türk Kızılayı’nın çalışmalarına bir nebzede olsa katkıda bulunmak beni mutlu etti. Her vatandaşımızın bir mesaj göndererek yardımda bulunması Gazze’nin temel insani ihtiyaçlarını gideren Kızılay'ın yardımlarının daha fazla kardeşimize ulaşmasını sağlayacaktır." açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber