Forum Trabzon'da sular durulmuyor! Suç duyurusunda bulunuldu

Forum Trabzon'da sözleşmesi bittiği ileri sürülen bir firmaya ait kiosk kaldırılmak istenince, AVM yönetimi hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Forum Trabzon'da sular durulmuyor! Suç duyurusunda bulunuldu

Forum Trabzon’da olayların ardı arkası kesilmiyor. Koçtaş ile ilgili gündeme gelen olayların ardından AVM şimdi de suç duyurusu ile gündeme geldi.

Trabzon’da uzun süredir hizmet veren Forum Trabzon’da yaşanan olaylara bir yenisi daha eklendi. AVM’de faaliyet gösteren, parfüm ve kolonya gibi ürünlerin satıldığı Gaziantep merkezli olduğu öğrenilen bir firmaya ait kiosk, firmanın haberi olmadan kaldırıldı. Firma yetkilileri Forum AVM hakkında Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

İşyeri sahibi Tuğba Beyaz’ın avukatları aracılığı ile yaptığı suç duyurusunda olayı 30 kasım 2023 saat 23:00-04:00 arasında gerçekleştiği belirtilirken dilekçede, müştekinin sahibi olduğu işyeri/kioskin, AVM içindeki işyeri dokunulmazlığının gece saatlerinde ihlal edilerek binlerce ürün, ışıklı tabelalar, led aydınlatmalar, bilgisayar, banka pos cihazları, 2 adet kamera ve kayıt cihazı, şahsi eşyalar, muhasebe evrakları ve ticari sır kapsamında dokümanlarla birlikte yağmalandığı belirtilmiştir. Dilekçede, yağmalanan ve çalınan milyonluk ürünler, malzemeler, cihazlar, bilgisayar ve kiosk hakkında henüz herhangi bir bilgi alınamadığı ifade edildi.

forum-trabzonda-sular-durulmuyor-suc-duyurusunda-bulunuldu.webp

Tuğba Beyaz’ın işyerini kameralardan kontrol etmesiyle olayı ortaya çıktığının vurgulandığı dilekçede "Müvekkil, işyerini güvenlik kamerası aracılığıyla izlerken, tanımadığı AVM personeli şahısların zorla işyerine girdiğini, kilitli dolapları açarak mallarını, bilgisayar ve diğer cihazları aldıklarını, hatta kiosku sökmeye başladıklarını tespit etti. Anında müdahalede bulunarak suç işleyenleri fiziken gördü ve olayın şahıslarının fotoğraflarını çekmeyi başardı. Ancak, hemen sonra kameralar kapatılarak sökülerek, suç ve suçlular gizlenmeye çalışıldı." denildi.

Öte yandan İşyerinde çalışan H.B.A., verdiği ifadede AVM tarafından sözleşmelerinin dolduğuna ilişkin kendilerine mail geldiğini ancak noter kanalı ile herhangi bir evrak gelmediği için işyerini kapatmak istemediklerini, Forum Trabzon yönetimine bildirmesinin patronu tarafından istendiğini, daha sonra gece saatlerinde patronunun arayarak görevlilerin kiosku kaldırmak için girişimde bulunduklarını ve karakola giderek şikayetçi olmasını istediklerini ve kendisinin karakola gittiğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler