Forum AVM kararları hiçe saydı! Aykırılık giderilmeden açıldı

Forum Trabzon Belediye kararlarını hiçe saydı. Aykırılık giderilmeden faaliyete başladı.

Forum AVM kararları hiçe saydı! Aykırılık giderilmeden açıldı

Trabzon’da faaliyetine devam eden Forum AVM’de, 5 gün kapatma cezası verilen Koçtaş hiçbir değişiklik yapılmamasına rağmen tekrar faaliyete başladı.

Forum AVM içerinde faaliyet gösteren Koçtaş adlı işletmenin iş yerini imara aykırı olarak büyüttüğü belirtilmiş ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne şikayet konusu olmuştu. İşletmeye giden zabıta ekipleri tutanak tutarak, mevzu bahis sorunun 15 gün içerisinde giderilmesini taraflara tebliğ etmişti.

Ancak geçen zaman zarfında konu ile alakalı sorunun giderilmediği ortaya çıktı. Zabıta ekipleri tekrar AVM’ ye gidip ilgili işletme hakkında tekrar tutanak tuttu ve konu Büyükşehir Belediye encümenine gönderilmişti. Yapılan toplantı sonrasında işletmeye 5 gün kapatma cezası verildi.

AYKIRILIK GİDERİLMEDEN AÇILDI

Kapatma cezası süresince işletme “Yenileniyoruz” afişleri ile beraber cezayı kamufle etmeye çalıştı. Bu süre zarfında hiçbir çalışma yapılmadığı öğrenilirken buna rağmen işletme ceza süresinin dolması ile yeniden faaliyete başladı.

FORUM AVM BELEDİYEYİ HİÇE SAYDI

Forum AVM, alınan kararları ve Trabzon Büyükşehir Belediyesini hiçe sayması pes dedirtti. AVM’nin bu umursamaz tavrı alınacak yeni kararları merak konusu haline getirdi.

forum-avm-kararlari-hice-saydi-aykirilik-giderilmeden-acildi.webp

forum-avm-kararlari-hice-saydi-aykirilik-giderilmeden-acildi-001.webp

trabzon-koctas-2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler