Fenerbahçelilerden Yomra Belediye başkanı Bıyık'a linç kampanyası!

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Uğurcan'a küfür edenlere sert yanıt verdi, Fenerbahçeliler sosyal medyada linç etmek istedi

Fenerbahçelilerden Yomra Belediye başkanı Bıyık'a linç kampanyası!

Trabzonspor'un Yomralı kalecisi Uğurcan'a küfreden Fenerbahçe taraftarlarına sert tepki gösteren Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Fenerbahçelilerin hedefi oldu.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, 1-1'lik skorla sona eren Fenerbahçe-Trabzonspor müsabakasının sonunda, Trabzonspor kalecisi Uğurcan'a küfreden Fenerbahçe taraftarlarına Twitter'dan sert tepki gösterdi. Yomralı Uğurcan'a tüm stadyumun yok yere küfretmesini hazmedemeyen Bıyık, Twitter'daki paylaşımında, "Allah hiç bir çocuğu kötü olsun diye yaratmaz! Onu kötü yapan, kötü eğitimdir! Kötü anne-babadır. Kötü çevredir. Kadıköy'dür. Giydiği sarı-lacivert FB formasıdır. Gittiği Şükrü Saraçoğlu Stadı'dır. Türk futbolunda gelecek vadeden bir çocuğa o kadar küfür ancak sizin gibilere yakışırdı" ifadelerini kullandı.

Bıyık'ın bu paylaşımı Twitter'da kısa sürede olay oldu.

Fenerbahçe taraftar grupları Twitter üzerinden Bıyık'ın paylaşımına sert göndermelerde bulunurken, binlerce Trabzonspor taraftarı ise Bıyık'a destek verdi.

Fenerbahçe taraftarlarının, Başkan Bıyık'ın sosyal medya hesaplarının yanı sıra Yomra Belediyesinin kurumsal hesaplarına da saldırdığı, Yomra Belediyesinin 'Whatsap İhbar Hattı'nı gönderi yağmuruna tuttuğu, hatta belediyeyi arayarak tepkilerini dile getirdiği öğrenildi.

Yomra Belediye Başkanı Bıyık'ın kısa sürede 4 bin yorum, binlerce beğeni ve rtwit alan paylaşımını bir süre sonra kaldırdığı görüldü. Öte yandan Fenerbahçeli Hukukçular Platformu ve bazı Fenerbahçe taraftarlarının Başkan Bıyık'a dava açacakları öğrenildi.

Bu kadar tepki gösteren Fenerbahçelilere cevap veren Trabzonspor taraftarları Mustafa Bıyık’a destek geldi.

Bordo mavililer, “Başkan Aziz Yıldırım şike yaptı Avrupa’da ceza aldı Takımınız Avrupa’ya gidemedi! Şike hırsızlık değil midir? Bu kadar sizi rezil ederken gıkınız çıkmadı şimdi niye ayağa kalktınız? Hem stadyumunuzu yakmadınız mı? Oradan çıkıp petrol ofisi yakmadınız mı? Aranızdan çıkan çeteler polis otolarını yakıp ters çevirmedi mi? Bunları ne çabuk unuttunuz? Şimdi kalkıp ana avrat küfür ettiniz haklı çıkmaya çalışıyorsunuz” dediler.

Bu arada İYİ Parti Genel Merkezi’ni arayan bazı Fenerbahçeli yöneticilerin baskı yapmaya çalıştıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
29 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber