Fatih Suat Oyman’dan veda mesajı! “Geçmişe dönük vicdanım rahat”

CHP Ortahisar eski, ilçe Başkanı Fatih Suat Oyman mesaj yayınladı.

Fatih Suat Oyman’dan veda mesajı! “Geçmişe dönük vicdanım rahat”

Trabzon’da CHP Ortahisar İlçe kongresi yapıldı.

Kongrede mevcut ilçe başkanı Fatih Suat Oyman ve Haluk Batmaz yarıştı. Yapılan oylama sonucunda Haluk Batmaz, yeni CHP Ortahisar İlçe Başkanı oldu.

Eski İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Haluk Batmaz ve ekibini tebrik ederek, başarı diledi.

Geçmişe dönük vicdanının rahat olduğunu vurgulayan Oyman, “Geçmişe dönük vicdanım rahat, gelecekte de var olacağım. Önümüzdeki yerel süreçte hep birlikte çalışmak zorundayız.” dedi.

Fatih Suat oyman açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Geçen 42 ay sonrasında dün 4. Olağan İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Delegelerimizin takdiriyle bayrak değişimindeyiz. İlçe Başkanı olarak seçilen Haluk Batmaz Başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyor, hedefler doğrultusunda başarılar diliyorum.

Desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum, geriye dönüp baktığımda kıymetli teveccühlerle karşılaştık. Geçmişe dönük vicdanım rahat, gelecekte de var olacağım. Önümüzdeki yerel süreçte hep birlikte çalışmak zorundayız.

Önceki dönemde beraber yol yürüdüğümüz ve ayrıca son kongre için bana güvenen tüm yol arkadaşlarıma, örgütün her bileşende birlikte çalıştığımız herkese minnet duygularımı paylaşıyorum.

Kongrenin partimize yakışır bir biçimde geçmesi ve sonuçlanmasından dolayı ayrıca memnuniyet duyuyorum, birçok örgüte örnek olmalıdır. Bizleri kırmayarak kongrenin divan başkanlığını yürüten İstanbul Milletvekilimiz Turan Taşkın Özer’e ve misafirimiz Rize Milletvekilimiz Tahsin Ocaklı’ya teşekkürlerimizi sunuyorum.

Kongrede söylediğim her sözün arkasındayım. Mücadele etmek gereken birçok şey var. Biliyorum ki her adım yeni bir başlangıçtır.”

fatih-suat-oymandan-veda-mesaji-gecmise-donuk-vicdanim-rahat.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler