57 ilin valisi değişti! 5 ile Trabzonlu vali atandı

57 ili valisi değişti. Trabzon, Eskişehir, Aksaray, Antalya ve Zonguldak'a Trabzonlu valiler atandı.

57 ilin valisi değişti! 5 ile Trabzonlu vali atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de Valiler Kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre 57 ilin valisi değişti.

Valisi değişen iller arasında Trabzon, Antalya, Eskişehir, Aksaray ve Zonguldak da yer aldı. 5 ile de Trabzonlu valiler atandı.

Balıkesir'e atanan Eski Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'nun yerine, son olarak Tekirdağ'da görev yapan Vali Aziz Yıldırım atandı.

Malatya Valisi olarak görev yapan Trabzonlu Hulisi Şahin'in yeni görev yeri Antalya olarak belirlendi.

Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde doğan ve 2020 yılından bu yana Aydın Valiliği yapan Hüseyin Aksoy, Eskişehir'e atandı.

Adalet Bakan Danışmanlığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreter Yardımcılığı ve Devlet Personel Başkanlığı gibi önemli görevler üstlenen Trabzon Çaykaralı Mehmet Ali Kumbuzoğlu ise Aksaray Valisi olarak görevlendirildi.

Trabzon Oflu olan ve son olarak Siirt'te Vali olarak görev yapan Osman Hacıbektaşoğlu yeni görev yeri Zonguldak oldu.

ALİ FUAT ATİK MÜLKİYE BAŞMÜFETTİŞİ OLARAK ATANDI

Son olarak Denizli Valisi olarak gören yapan Trabzonlu Ali Fuat Atik, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Mülkiye Başmüfettişi olarak görevlendirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler