Eski Başkan Ağaoğlu'ndan Algan'a veda! "Trabzonspor kariyerinde en tepedeki insan"

Trabzonspor’un Kurucu Başkanı ve Eski Divan Başkanı Nizamettin Algan’dan hayatını kaybetti. Algan bugün düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Trabzonspor’un kurucu üyelerinden Nizamettin Algan, son yolculuğuna uğurlandı.

Trabzonspor'da düzenlenen veda töreni sonrasında İskenderpaşa Camiine getirilen Algan için burada cenaze töreni düzenlendi.

Törene Trabzonspor Eski Başkanı Ahmet Ağaoğlu da katıldı. Eski Başkan Ağaoğlu şu sözlerle Nizamettin Algan’a veda etti;

“Sürekli olarak gelişmelerden haberdar olmak isterdi. Alternatif gösterirdi. Neyin nasıl yapılacağı konusunda hep yol gösterirdi. Çok farklı bir yeri var Nizamettin abinin. Trabzonspor kariyerinde en tepedeki insan Nizamettin Algan’dı. Olayları Trabzonspor özelinde değerlendirme yeteneğine sahip nadir insanlardandı. Bir değerimizi kaybettik. Sene başında hocamızı kaybettik. Özkan Sümer’i kaybettik. Tek başkanımız kaldı. Çok değerli isimler, insanlar. Bugün Trabzonspor bir marka olduysa bu insanların emek ve çabalarıyla eksilmeden devam etmiştir. Bu şekilde bu kulüp bu noktaya gelmiştir. Trabzonspor için yapılanları her zaman için hatırlarsak eğer, rotamızdan da çıkmamış oluruz.“

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber