Ercan Şılbır: Trabzon her anlamda bitiriliyor!

Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır parti yöneticileri ile birlikte Arsin’de idi.

Ercan Şılbır: Trabzon her anlamda bitiriliyor!

Seçime 10 gün kala saha çalışmalarına tempo getiren Başkan Adayı Şılbır, halkla yine iç içeydi.

TRABZON HER ANLAMDA BİTİRİLİYOR!

Trabzon’un son yıllarda turizmden geçindiğini belirterek bunun için hiçbir şey yapılmadığını vurgulayan Şılbır, esnafın dükkanlarında boş, gençlerin sokaklarda işsiz dolaştığını görüyoruz. Bu ülkeyi bu hale getirmek için çaba sarf eden bu hükümete halkımız 31 Mart’ta güzel bir ders verecek dedi.

Arsin halkıyla iç içe olan Başkan Adayı Şılbır, vatandaşın yoğun tepkisiyle karşılaştı. Vatandaşlar; ‘’Demokrat Parti bizim dedelerimizin, babalarımızın partileri, sonunda sahalardasınız.’’ Diyerek sevgi gösterisinde bulundular.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İSE GELİN GÖNÜLLÜ YAPALIM!

Seçim çalışmalarına Arsin’de devam eden Başkan Adayı Şılbır; ‘’Ak Parti Belediyeceliği gönül belediyeciliği diyorlar. Ben burada halkımın önünde açıklıyorum gerekirse noter huzurunda imza vermeye hazırım. Gelin gönüllü olarak Belediye Başkanlığı yapın, yapalım! Yanıma gelecek olan eşime dostuma söyleyecek olduğum çayın ve kahvenin parasını da kendim vermek kaydıyla, maaş almamak kaydıyla bir Belediye Başkanlığı taahhüt ediyorum. Diğer rakip arkadaşlarım bunu kabul edebilir mi? Gönül işiyse gelin, gönüllü yapalım. Lafta bu işi bırakmayın!’’ diyerek tepki gösterdi.

Vatandaşlardan büyük beğeni ve ilgi toplayan Başkan Adayı Şılbır’a Arsin’liler; ‘’Bizler çay fabrikaları yapan Demokrat Parti dönemini özledik, çay bahçeleri açan hükümeti değil. Fabrikalarımızı, arsalarımızı satarak bitiremediler, bizim bir vatanımız var, bizlere sahip çıkın!’’ diyerek Şılbır’a dert yandılar.

Onlar satar, biz yaparız sloganı ile yola çıkan Şılbır, hepimiz kardeşiz, bu vatan hepimizin diyerek kimseyi mağdur etmeyeceklerinin sözünü vererek Arsin’lilerin desteğini istedi.

1 NİSAN’DA SÜPRİZLER OLACAK!

1 Nisan’da Türkiye ve Trabzon halkının birilerine çok büyük sürprizleri olacak diyen Başkan Adayı Şılbır; ‘’Bu sürprizleri 1 Nisan şakası olarak algılamasınlar. Hayal etmedikleri bir yıkım yaşayacaklar. 17 yıldır her istediğini veren vatandaş şimdi diyor ki ‘’Ben her istediğini verdim, artık yeter!’’ bunu bilerek hareket etsinler. Ben bu memleketin sevdalısıyım, o yüzden bu yola çıktım. Türkiye dönüşüme giriyor. Herkesin yerini almasını ve diğer partililerin herkesin bir arada olması gerektiğini düşünüyorum. Yapılan hataların farkına varsınlar!’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber