Erbakan, Trabzon’dan vaz mı geçti?

Necmettğin Erbakan'ın siyasi hayatı boyunca en çok değer verdiği il olan Trabzon'a, oğlu Fatih erbakan neden değer vermiyor?

Erbakan, Trabzon’dan vaz mı geçti?

Yorum Haber - Atakan Kadıoğlu / Yeniden Refah Partisi Ortahisar 2. Olağan kongresi Pazar yapılıyor. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde saat 13.00’da gerçekleşen kongreye Genel Başkan Yardımcı İlyas Helvacı’da katılacak.

Necmettin Erbakan’ın çocukluğunun en güzel yıllarını Trabzon’da geçirmiş ve bu kente her zaman ayrı değer vermiş siyasi bir liderdi. Trabzon halkıda, Erbakan’ın bu tavrına sandıkta hep vefa ile karşılık vermişti. Fakat, oğlu Fatih Erbakan, Trabzon’a aynı hassasiyetle bakmıyor. Türkiye’deki en küçük açılışa bile kendisi giderken, Trabzon gibi önemli bir ilin Merkez ilçe kongresine ismi bilinmedik bir kurmayını gönderiyor. Erbakan’ın bu hamlesi, “Fatih Erbakan, Trabzon’dan vaazmış geçti” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber