Ekrem İmamoğlu'ndan flaş açıklamalar! "Yetki bize verilmiştir"

Ekrem İmamoğlu açıklamalarda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamalarda bulundu.

Seçim sonuçlarına ilişkin olarak konuşan Ekrem İmamoğlu, yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı;

Seçimin son anlarına yaklaştık. Şu anda bizim sistemimizde yüzde 96'sının sonuçları elimizde. 1 milyonun biraz daha üzerinde bir farkla birinci durumdayız. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde bu an itibarıyla artık yeni dönemde yetki bize verilmiştir. Elbette resmi açıklamaları YSK yapacak.

Şu anda 1 milyonun üzerinde bir oyla hemen hemen sonuçlar belli olmuştur. Yüzde 52'ye yakın oy oranındayız. Bunun yanı sıra bizi mutlu eden, ilçeler noktasında da hedefler büyük oranda gerçekleşti. Daha önce yönettiğimiz 14 belediyemizin tamamı yine göreve devam edecek. 11 belediyede de sonuçlar son aşamada, kazanıyoruz. Gaziosmanpaşa ve Pendik gibi ilçede ise rekabet kafa kafaya. Dolayısıyla oy tasnifi ve takip konusunda yoğun emek gösteren arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ederim. Henüz seçimin kesin olarak sonuçlanmadığını ve son ana kadar takip yapılması gerektiğini ifade ediyoruz. Kendilerine teşekkürü de bir borç biliyorum

Seçimi kazandık. Bu başarının çok sayıda paydaşları var. Sayın genel başkanımıza, parti yöneticisi ve ve vekillerime teşekkür ediyorum. İl Başkanı, gençlik kolları, kadın kolları ve üyelerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Tarihinin en düzeyli ve tümüyle insan odaklı kampanya yürüten 39 ilçe başkan adayımıza teşekkür ediyorum. İstanbul İttifakı'nı içselleştiren ve güçlendiren halkımıza teşekkür ediyorum. Bunu ruhen ve bedenen kabul eden vicdan ittifakına yürekten teşekkür ediyorum. İşçiye, emekliye, herkese yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Zor süreçte en büyük yardımcım olan sevgili eşime ve çocuklarıma, anne ve babama teşekkür ediyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler