Ekrem İmamoğlu: Her Trabzonlu gurur duysun istiyorum...

Trabzon'a gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Haber61'e konuştu

Ekrem İmamoğlu: Her Trabzonlu gurur duysun istiyorum...

Haber61 Haber Servisi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayram ziyareti ve bazı programlara katılmak üzere Trabzon’a geldi.

Trabzon’da basınla buluşan İmamoğlu, Haber61’e özel açıklamalarda da bulundu.

ALLAH BENİ DOĞDUĞUM TOPRAKLARA MAHCUP ETMESİN
Karadeniz gezisini değerlendiren İmamoğlu  “Güzel bir gezi oldu Karadeniz’de. Benim memleketim Trabzon, Rize ve Artvin… Bugün Trabzon’da coşkulu bir gün geçireceğiz. Bayramlaşma yapacağız çok heyecanlıyım. Bütün bu heyecanlı anlarımızın varlığı beni inanılmaz tatmin ve motive ediyor. Buradan çok güçlü şekilde İstanbul’a dönüyorum. Ne mutlu bana. Hep derim “Allah beni doğduğum topraklara mahcup etmesin.” diye” dedi.

TARTIŞMALAR SÜRECEK
Sürekli gündemde olan cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundaki tartışmalara yanıt veren İmamoğlu  “Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusu siyasi bir konu ve bu konu hep sorulacak. İstediğiniz kadar cevaplayın, böyle bir gündemim yok deyin yine konuşulup tartışılacak ama ben o tartışmaların dışındayım. “ ifadelerini kullandı. 

HER TRABZOLU GURUR DUYSUN İSTİYORUM
Görevini iyi bir şekilde yerine getirmek istediğini belirten Ekrem İmamoğlu “ Görevini iyi yapan bir insan olmak istiyorum. Memleketine, cumhuriyetine bu millete layık bir insan olmak istiyorum. Beni gören her Trabzonlunun “bu adamla gurur duyuyorum, helal olsun, beni iyi temsil ediyor” demesini istiyorum. Aynı düşünmeyebiliriz aynı siyasi görüşten olmayabiliriz. Ama adaletimden ya da ortaya koyduğum vicdan yönetiminden mutlu olsunlar istiyorum. Benim hayata bakışım bu.” dedi.

DOLU DOLU TRABZON
İmamoğlu Trabzon programını da anlatarak  “Olağanüstü güzel 9-10 ilçe ziyareti yaptım.  Bugün Trabzon’da meydanda bayramlaşacağız saat 13.00’te. Sonra Akçaabat’a geçeceğiz, ardından Yomra’da park açılışı yapacağız. Dolu dolu bir Trabzon ve sonrasında görevimin başına döneceğim.” şeklinde konuştu.

MUTLULUK GÖZYAŞLARI
İmamoğlu son olarak Trabzonspor’un şampiyonluğu sonrasında kızıyla birlikte ağladığı fotoğraf ile ilgili soruya yanıt verdi ve şu ifadeleri kullandı;
Ben 13 yaşında çocuklar gibi eğlendim. 38 yıl sonra da, öyle bir dururumum yoktu evdeydim, kızım ağladı ben de onunla birlikte ağladım, mutluluk gözyaşıydı. Gözyaşı sadece mutluyken aksın.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber