Dünyanın en büyük 3. organizasyonu Trabzon'da!

Okul Sporları Fededrasyonu başkanı Ayhan Pala’dan Haber61.net'e çarpıçı açıklamalarda bulundu  Haber61 TV’de Genel Koordinatörümüz Orhan Çavuşoğlu’na konuk olan Pala  11-18 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılacak olan JİMNASİADE oyunları ile ilgili bilgi

Dünyanın en büyük 3. organizasyonu Trabzon'da!

Okul Sporları Fededrasyonu başkanı Ayhan Pala’dan Haber61.net'e çarpıçı açıklamalarda bulundu 

Haber61 TV’de Genel Koordinatörümüz Orhan Çavuşoğlu’na konuk olan Pala  11-18 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılacak olan JİMNASİADE oyunları ile ilgili bilgiler aktardı.

Başkan Pala  "Dünya’da 3.büyük organizasyon olan ISF’nin organizasyonu Jimnasiade’yi Trabzon’da yapacaklarını belirterek Müsabakalar 10 branşta olacak.6 bine yakın 54 ülkeden gelecek sporcular burada yarışacak. Ayrıca ISF genel kurulu 11-15 Temmuz 2016’da Trabzon’da yapılacak.Buda ülkemiz için bir ilk olacak.Ülkelerin spor bakanları veya Federasyon başkanları Trabzon’a gelip ISF genel kurulunda oy kullanacak 200 e yakın VİP misafiri de Trabzon’da ağırlayacağız" dedi.

Pala ayrıca "Oyunların ilk toplantısını 17 -20 Eylül 2015 da yanı 14 gün sonra Trabzon’da yapacağız .Bu oyunlarda emeği geçen Sn Milletvekilimiz Süleyman Soylu’ya Trabzon BŞ Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğluna  Valimiz abdil Celil Öz’e Emeği geçen bürokratlarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber