Domuz bağlı caniler daha önce de gasp etmiş

Hagop Yakup Demirci’yi domuz bağı ile bağlayarak ölümüne neden olan, eşi Şeta Demirci’yi de yaralayan Ermeni uyruklu zanlılardan 3’ü iddiaya göre aralık ayında Yeşilköy’de yalnız yaşayan bir Ermeni vatandaşın evine girdi.   Zanlılar Artur A., Aram E., Ser

Domuz bağlı caniler daha önce de gasp etmiş
Hagop Yakup Demirci’yi domuz bağı ile bağlayarak ölümüne neden olan, eşi Şeta Demirci’yi de yaralayan Ermeni uyruklu zanlılardan 3’ü iddiaya göre aralık ayında Yeşilköy’de yalnız yaşayan bir Ermeni vatandaşın evine girdi.
 
Zanlılar Artur A., Aram E., Serge B., ev sahibinin el ve ayaklarını bağladıktan sonra 150 bin TL’yi alıp kaçtı. 3 şüphelinin bu olaydan sonra yurtdışına kaçtıkları, kısa süre önce Türkiye’ye döndükleri tespit edildi.
 
Öte yandan korkunç olayın ardından İstanbul ve Trabzon’da düzenlenen operasyonla gözaltına alınan aralarında çiftin eski ve yeni hizmetçisinin de bulunduğu 10 şüpheli bugün adliyeye sevk edilecek

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber