Dolmuş esnafı Maraş caddesinin kapatılmasını istemiyor

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Usta, Trabzon'da Maraş caddesinin trafiğe kapatılmasını istemediklerini söyledi.

Dolmuş esnafı Maraş caddesinin kapatılmasını istemiyor

Haber61 Haber Servisi

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta basın toplantısı düzenledi. 

Usta toplantıda Maraş Caddesi'nin trafiğe kapatılacak olmasıyla ilgili dolmuş esnafının görüşünü aktardı. Usta, kendilerinin kapatılmamasından yana olduklarını dile getirerek şöyle konuştu;

Belediye başkanımız sivil toplum örgütleriyle konuştu ve bizimle de konuştu. Biz trafiğe kapatılmaması üzerine fikir beyan ettik.

Araştırılma sonucunda günlük Maraş'tan 15 bin, Sahil yolundan 12 bin, Tanjanttan da  11 bin araç geçiyor. Maraş kapatılırsa araç yoğunluğu diğer bölüme geçecek. Bunu göreceğiz ama alınan karar saygı duyuyoruz. Bekleyip göreceğiz. Görsel olarak güzel ama alternatifler hayata geçirilmeden Maraş caddesinin kapatılmasını kesinlikle doğru bulmuyoruz.

dolmuş

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber