DOKA'dan coğrafi işaretli ürünlere yönelik eğitim

DOKA coğrafi işaretli ürünlere yönelik çevrim içi eğitim düzenleyecek.

DOKA'dan coğrafi işaretli ürünlere yönelik eğitim

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (DOKA), coğrafi işaretli ürünlere yönelik çevirim içi eğitim düzenleyeceği bildirildi.

DOKA'dan yapılan açıklamada, bölgede coğrafi işaretli ürün üreten ve pazarlayanlara yönelik bir süre önce düzenlenen Karadeniz Coğrafi İşaretli Ürünler Ağı Projesi Eğitim Programı'nın çevrim içi bölümünün, 16-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirileceği belirtildi.

Ücretsiz eğitim programı için başvuruların "www.karadenizci.com" internet sitesi üzerinden yapılabileceği vurgulanan açıklamada, DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman'ın şu ifadelerine de yer verildi:

"Doğu Karadeniz'de coğrafi işaretli yöresel ürünleri, yerel kalkınmanın anahtarlarından biri olarak görüyoruz. Coğrafi işaretli ürünlerin katma değerinin artırılmasına yönelik çalışmalarda öncü rol üstlendik. Bu kapsamda coğrafi işaretli ürünleri üreten ve pazarlayanlara yönelik eğitim çalışması başlattık."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber