DEVA Partisi Trabzon’dan Belediye Başkan Adayı çıkaracak mı? İl Başkanı Selçuk Keskin Haber61’e açıkladı

DEVA Partisi Trabzon İl Başkanı Selçuk keskin Haber61’i ziyaret etti.

DEVA Partisi Trabzon’un yeni İl Başkanı Selçuk Keskin Haber61’i ziyaretinde “DEVA Partisi Trabzon’dan Belediye Başkan Adayı çıkaracak mı?” sorusuna cevap verdi.

DEVA Partisi Trabzon’un yeni İl Başkanı Selçuk Keskin Haber61’i ziyaret etti. Kesin ziyaretinde genel Müdür Ergün Hardaloğlu, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Tuncay Lakot ile bir araya geldi.

deva-partisi-trabzondan-belediye-baskan-adayi-cikaracak-mi-il-baskani-selcuk-keskin-haber61e-acikladi.jpeg

Kısa bir sohbet sonrasında açıklamalarda bulunan Keskin, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı vererek “Bugün 30 Ağustos başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını vermiş olduğu büyük mücadele için aziz ruhları şad olsun diyorum. Ben hep şunu derim. Tarih bırakıp kaçanları değil. Kalıp mücadele edenleri yazar. Allah ruhlarına gani gani rahmet eylesin” dedi.

“15 İLÇEDE VARIZ, ÇALINMADIK KAPI BIRAKMIYORUZ”

İl Başkanı olması sonrasındaki çalışmalarına değinen Selçuk Keskin, “Trabzon’da DEVA Partisi kurucularındayız. Şimdi de Genel Başkan Ali Babacan’ın verdiği kararla il başkanı oldum. 15 ilçede varız. Kapı kapı, sokak sokak gezmeye devam ediyoruz. Şehirden ziyade zor yerlere, ulaşması mümkün olmayan yerlere ulaşıyoruz. Daha yüksek yerlere çıkıyoruz. Çalınmadık kapı bırakmıyoruz. Motivasyon bozukluğu olan ilçeler oldu. Bunun doğrultusunda kan değişikliği, malum siyaset uzun soluklu bir yoldur. Yeni arkadaşlarla beraber alanında, yeni uzmanlarla beraber yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

“ORTAHİSAR’DA ATAMAMIZ OLDU”

Ortahisar İlçe Başkanlığına atama yaptıklarını söyleyen keskin, “Ortahisar’da bir atamamız oldu. Henüz lanse etmedik. Bazı şeyler zaman ister. Diğer arkadaşlarımızı da kadromuza katıp devam edeceğiz” dedi.

deva-partisi-trabzondan-belediye-baskan-adayi-cikaracak-mi-il-baskani-selcuk-keskin-haber61e-acikladi.jpg

YEREL SEÇİMLERDE BAŞKAN ADAYI ÇIKARACAKLAR MI?

Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayı çıkarıp çıkarmayacakları konusunda konuşan Keskin, “Bundan 1 ay önce deva partisi il başkanlığı toplantısında Ali Babacan bizden seçimler için rapor istedi. Trabzon özel bir şehirdir. Dengeler vardır. Bu dengeleri göz önüne alarak, ittifaklı ve ittifaksız olarak raporlarımızı hazırladık ve genel başkanımıza sunduk. Bakalım nasıl bir karar çıkacak. Ona göre bizde yazdık ve raporladık. Yerel seçimler isim bazlı gider. Bazı reel gerçekler ortadır. Son karar Ali Babacan’dadır” dedi.

“İNSANLAR BİR GÜN ZAM YAPILMADI DİYE MUTLU OLUYOR”

Yaşanan ekonomik sıkıntılara değinen Başkan Keskin, insanların bir gün zam yapılmadığı için mutlu olduğunu belirterek, “İnsanlarımız seçimlerden sonra gerçeklerle yüzleştiler. İnsanlar ya yaşayarak ya da yanarak gerçeği görecekti. Her şey ortada. Önümüzde yerel seçimler var. Kapı kapı gezeceğiz, insanlara açıkça gerçekleri söylemek gerekiyor. Trabzon zor ve pahalı bir şehir. İnsanlar giderek yandıklarını söylüyor. Bir gün zam yapılmadı diye mutlu oluyor. Bu zamlarla ne kadar yaşanabilir. Bir Pazara gitmek, kahvaltılık almak. Aldıklarımızla ödediğimizi karşılaştırıyoruz. Hatalar geliyor. Onlar bile şikâyetçi. Size dokunan bize nasıl dokunmasın diyoruz” ifadelerini kullandı.

“DEVA PARTİSİ HER GECEN GÜN BÜYÜYOR”

Selçuk Keskin açıklamalarını şöyle tamamladı;

“DEVA Partisi her gecen gün büyüyor. Her derde bir deva vardır, mühim olan onu bulmaktır. Yürüdüğünüz yol ne kadar zor olursa olsun, yürüdüğünüz insan kalbinize ne kadar yakınsa dağlarda aşılır denizlerde.”

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler