DEVA Partisi Lideri Babacan Trabzon'da konuştu "Türkiye İçin Umudu Kaybetmeyeceğiz"

DEVA Partisi Lideri Ali Babacan Trabzon'da vatandaşlara hitap etti.

DEVA Partisi Lideri Babacan Trabzon'da konuştu "Türkiye İçin Umudu Kaybetmeyeceğiz"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Trabzon'daki bir iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin mevcut sorunlarını çözmek için kararlılıkla çalışacaklarını belirtti. Seçim çalışmaları kapsamında Trabzon'a gelen Babacan, partisinin Beşikdüzü İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi.

Babacan, ülkenin son on yılda birçok alanda gerileme yaşadığını iddia ederek, "Türkiye'den asla umudumuzu kesmeyeceğiz. Yanlışların düzeltilmesi için çok çalışacağız ve bu çalışmalarımızı dosdoğru sürdüreceğiz," şeklinde konuştu.

devabesikduzu.webp

31 Mart'ta gerçekleştirilecek seçimlere de değinen DEVA Partisi'nin lideri, bu seçimin hükümete bir uyarı niteliği taşıyacağını vurguladı. Babacan, "Eğer iktidar hatalar yapıyorsa, bu seçim onlara bir sarı kart göstermek için bir fırsat. Kırmızı kart ise sonraki genel seçimlerde kullanılacak," dedi.

Partisinin ilk kez katılacağı seçimlerin önemine dikkat çeken Babacan, DEVA Partisi'ne verilecek her oyun, daha özgür, adil ve ekonomik olarak güçlü bir Türkiye isteğinin bir göstergesi olacağını ifade etti.

Ali Babacan'ın konuşmasının ardından, parti belediye başkan adaylarıyla birlikte katılımcılara poz verdi. Bu etkinlik, DEVA Partisi'nin seçim öncesi Trabzon'da gösterdiği birlik ve beraberlik mesajının da bir göstergesi oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber