Demokrat Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu: "Yolumuz aydınlık"

Demokrat Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Demokrat Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, Yomra'da iftar programında vatandaşlarla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Programa katılım gösteren vatandaşlara teşekkür eden Başkan Adayı Sağıroğlu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"İstihdam projeleri geliştirdik"

"Değerli hemşehrilerim, biz Yomra için çok güzel projeler yaptık. Özellikle istihdam ile ilgili projeler geliştirdik. İstihdamın %60'ı kadınlarımız içindir. Spor için ciddi projeler ürettik. Kent meydanı projesi, park projesi gibi bütün projelerimizi sosyal medyadan sizlerle paylaştık.

dp-sagiroglu-5.webp

"5 yıl boyunca telefonumu hiç kapatmadım"

Bizim geçmişte izimiz var, geleceğe sözümüz var; biz söylersek yaparız. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz. Allah'a şükürler olsun ki tarlada da izimiz, Yomra'da da izimiz var, sizlere yüzümüz var. 15 yıl belediye başkanlığı yaptım, kapınızı kapatmadım. Sizlere sabah akşam hizmet ettim, bu telefonu hiç kapatmadım. Seçimi kaybettim, 5 yıldır yine telefonu hiç kapatmadım, nerede lazımsam, yine sizlere yardımcı olmaya devam ediyorum.

5872242-dd20-420d-847c-6f096b133362.jpeg

"Yolumuz aydınlık"

Ben diyorum ki; bu bayraklar inmedikçe, bu ezanlar dinmedikçe, bu can vücutta olduğu müddetçe sizlere hizmet etmeye devam edeceğim. Değerli hemşehrilerim, yolumuz aydınlık, 2 günümüz kaldı. Sükunetimizi koruyalım, birbirimize saygı duyalım. Allah'ın izni ile sözlerimizi yerine getireceğiz. Bizlere göstermiş olduğunuz destek için sizlere teşekkür ediyorum."

dp-sagiroglu-6.webp

dp-sagiroglu-2.webp

dp-sagiroglu-1.webp

dp-sagiroglu-3.webp

dp-sagiroglu-4.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber