Demokrat Parti Yomra Belediye Başkan adayı İbrahim Sağıroğlu "Bizlerin payı çok büyük"

Demokrat Parti Yomra Belediye Başkan adayı İbrahim Sağıroğlu, seçim ziyaretleri kapsamında Hükümet Konağı'nı ziyaret etti.

Demokrat Parti Yomra Belediye Başkan adayı İbrahim Sağıroğlu "Bizlerin payı çok büyük"

Demokrat Parti Yomra Belediye Başkan adayı İbrahim Sağıroğlu, seçim ziyaretleri kapsamında Yomra Hükümet Konağını ziyaret etti. Ziyarette Sağıroğlu, kamu çalışanlarıyla sohbet ederek projeleri hakkında bilgi verdi ve destek istedi.

Kamu çalışanlarının ilçeler için çok önemli olduğunu vurgulayan Sağıroğlu, Yomra'ya kamu yatırımlarının gelmesi noktasında önemli rol oynadıklarını ve bu konuda kamu çalışanlarından da destek aldıklarını belirtti.

Demokrat Parti Yomra Belediye Başkan adayı İbrahim Sağıroğlu "Bizlerin payı çok büyük"

Sağıroğlu, konuşmasında şunları söyledi:

"Bugün Yomra, Trabzon'un nadide ilçelerinden biri ve en fazla yatırım alan ilçelerinden biri ise burada tabii ki bizlerin payı çok büyüktür. Başkanlığımız döneminde sağ olsun yönetenlerimizin de ilgi ve alaka ile ilçemize güzel kamu yatırımları yaptık. Bugün binlerce kamu çalışanı Yomra ilçemizde ikamet etmekte, Yomra'ya katkı sağlamaktadır. Yomra ekonomisinin can damarı olan kamu çalışanlarına bizler de yerel yönetimler olarak katkı sağlamak mecburiyetindeyiz. Onların huzurunu, refahını ve bu ilçede mutlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak zorundayız. Yomra ilçesi halkı ile birlikte kamu çalışanlarımız çok güzel ilişkiler kurmaktadır zaten kamu çalışanlarımızın birçoğu da Yomralıdır. Ben hepsinden Yomra Belediye Başkanlığı için destek beklediğimi ifade ediyorum çünkü bu Yomra'ya bir şeyler yapılmışsa bizim dönemimizde yapılmıştır. Sonradan yapılan her işin temelinde de bizim yaptığımız işler vardır. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Kamu çalışanlarımız bunu ifade etmişlerdir. Hepsine gönülden teşekkür ediyorum."

Kamu çalışanları da ziyaretlerinden dolayı İbrahim Sağıroğlu'na teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber