Daire başkanı Koronavirüse yakalanmıştı! Başkan Zorluoğlu son durumu açıkladı

Başkan Zorluoğlu, koronavirüse yakalanan Trabzon Büyükşehir Belediye daire başkanı Hüseyin Türker ile ilgili Haber61'e konuştu.

Daire başkanı Koronavirüse yakalanmıştı! Başkan Zorluoğlu son durumu açıkladı

Trabzon Büyükşehir belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Beşikdüzü ilçesi ziyareti sırasında koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma alınan ve Trabzon’u üzüntüye boğan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Hüseyin Türker ile ilgili Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Zorluoğlu, “Hüseyin Bey, çok sevdiğimiz, şehrimize İl Özel İdaresi döneminden beri uzun yıllar hizmet eden bir yönetici kardeşimiz. Maalesef bu salgından etkilendi. Uzunca bir süredir tedavisi devam ediyor. Şu anda entübe vaziyette, solunum cihazına bağlı şekilde tedavisi devam ediyor. Her düzeyde yakından takip ediyoruz. Ailesi ile de sürekli olarak iletişim halindeyiz. Kendisine insan olarak da yönetici olarak da ihtiyacımız var. Mevla’m tez zamanda sağlık ihsan eylesin. İnşallah kısa sürede şifa ile taburcu olmasını ve aramıza dönmesini diliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber