Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Trabzonspor projesi! Avni Aker’in yerine yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzonspor ile ilgili projeyi açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Trabzonspor projesi! Avni Aker’in yerine yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon’da katıldığı il danışma Meclisi toplantısında Trabzonspor ile ilgili olarak hazırladıkları projeyi açıkladı.

Avni Aker Stadı yerine yapılan Millet Bahçesinin ikinci etabında yapılacağını belirtti.

Erdoğan, “Trabzonlular ve Trabzonspor arasındaki bağın ne kadar güçlü olduğunu çok biliyoruz. Buradan bir müjdemizi paylaşmak istiyorum. Trabzon’umuzun, Trabzonsporlu taraftarların tek yürek olduğu, zaferlerle dolu şanlı tarihinin yazıldığı, Avni Aker stadı yerinde yaptığımız Millet Bahçesinin ikinci etabında tarihi bir projeyi hayata geçiriyoruz. Trabzonspor’umuzun başarılarının, zaferlerinin tüm ziyaretçilere gösterileceği “Trabzonspor zaman tünelini” kuruyoruz. Burada 410 metrekarelik müze ve sergi alanları, fuaye alanı, 4 boyutlu salonu, hatıra ve hediyelik eşya mağazaları olacak. Trabzonspor’un tarihi başarıları burada 4 boyutlu olarak şehrimizin ziyaretçilerine, misafirlerine gösterilecek. Şehrimiz ve Trabzonspor’umuz açısında vizyon projesi olacak bu yatırımın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haber61 - Haber Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber