Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da konuştu: "Kazanılmadık gönül bırakmamalıyız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Meydan Parkı'nda vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşan Genel Seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Trazbon'da vatandaşlara hitap etti.

Meydan Parkı'nda miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Zigana Tüneli'ni de hizmete açtı.

Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingde yaptığı açıklamalar şu şekilde;

"1461'DEN RAHATSIZLIK DUYANLARA..."

"Biz bu şehri gönülden seviyoruz. Biz bu şehrin insanlarını Allah için seviyoruz. Bu şehrin insanlarını sevmeyinin de aklından şüphe ederiz. Her fırsatta Trabzon’a geliyoruz. Biz kendimizi bu şehrin evladı olarak görüyoruz ama bu şehri de ülkeyi de sevmek lafla olmaz. Yalan ile dolanla sevmek asla olmaz. Sevmek hizmetle olur. Sevmek enerjiden savunmaya, dış politikadan otomobil sanayine kendi göbeğini sevmekle olur. Sevmek Türkiye Yüzyılını sevmekle olur. Bize bu toprakları vatan yapanların mirasını yaşatmkala olur. Trabozn Kandil’den sevilmez. Pensilvanya’dan sevilmez. Lodra’dan sevilmez. Buradan sevilir. Fatih’in torunları 1461’den rahatsızlık duyanlara cevabı 14 Mayıs’ta verecektir.

Manda ve himaye kabul edilemez düsturuyla istiklal mücadelesini başlatanların torunları Mandacı Kemal ve yanındakileri sandığa gömecektir. 14 mayısta yapılan işleri yarım bırakmadan yapılan işleri devam ettirmeye söz mü Trabzon?

erdoğan trabzonda11

Sen bu yaylaları yaylayamazsın. Derindir gölleri boylayamazsun. 14 mayısta Kılıçdaroğlu ve avanesine bu yaylaları yaylayamayacağını gösteriyor musun Trabzon?

"KARADENİZ'İ İPEK YOLUNA BAĞLIYORUZ"

Her gelişimde kalbimi bıraktığım Trabzon bu. Madem sevmek hizmetle olur dedik. Öyleyse Trabzon’a sevgimizin nişanesi olan hizmetlerimize geçelim. Yatırım tutarı 27 milyar lirayı bulan 111 esere kavuşturuyoruz. Zigana Tüneli Trabzon ile Gümüşhane arasındaki bu tünel ile Karadeniz’i Doğu ve Güneydoğu Anadolu’ya, tarihi ipek yoluna bağlıyoruz. Zigana dağını geçilmez olmaktan çıkaran bu tünel bölgedeki her alandaki kalkınmasının sembolü olacaktır.

Karşımızdaki masanın ömrü boyunca yaptığı işleri üst üste koyun, 10 ile 100 ile çarpğın emin olu bir Zigana Tüneli etmez. Yaklaşık 8 milyar 150 milyar lliralık yatırım olan tünel ile 6 milyar 150 milyon liralık Maçka-Karahava yolumuzun bölge ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.

Bir diğer önemli projemiz şehrimizin bir uçtan diğer uca adeta çehresini değiştiren Kanuni Bulvarı’nın biten kısımalrıdı.

Bu bulvar sadece bir yol değil aynı zamanda bir medeniyet projesidir. Kanuni Bulvarımızın 11 milyar liralık yatırımla biten 18 kilometrelik kısımın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da

Anaokulu, ilkokul ve imam hatip lisemizi Gençlik ve sporda, yurtlarımızın spor salonlarımızın, gençlik merkezlerimizi, sağlıkta Tonya ve Of Devlet hastaneleri ile diğer sağlık yatırımlarımızın, tarım ve ormanda Trabzon Atasu Barajı içme suyu arıtma tesisi ile çeşitli projelerin çevre ve şehircilikte iller bankası tarafından şehrimize kazandırılan çok sayıda hizmet ile TOKİ’nin 85 konut ve 45 dükkandan oluşan inşaatlarının, çeşitli kurumlarımıza ait hizmet binalarının resmi açılışlarını da buradan yapıyoruz.

Büyükşehir Belediyemiz şehrimize yeni bir terminal binası kazandırdı. Kadın istihdam ve Yaşam merkezi, Ganita-Faroz sahil bandı düzenlemesi, 20 ayrı altyapı projesi, bilim merkezi, Avrasya Pazarı, kadınlar hali gibi onlarca eseri hizmete hazır hale getirdik. Tüm bunların açılışlarını buradan yapıyoruz. Şehir içindeki küçük sanayi sitelerimizi yeni bir yere taşıyarak mevcut alanları dönüştürme çalıştırmalarımızın, uzunluğu 15 kilometreyi bulan hafif raylı sistem projemizin,, Güney Çevre Yolumuzun 16 kilometrelik ilk etabının, yıllık 15 milyon yolcu kapasiteli yeni havalimanı intşaatının yakında başlayacağını sizlerle paylaşmak istiyorum. Ortahisar ve Arsin belediyelerimizin muhtelif yatırımlarının açılışını da buradan gerçekleştiriyoruz. Kardeşlerim bunlar bugün resmi açılışını yaptığımız işler. Bir de Trabzon’a 20 yılda kazandırdığımız işler var."

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da

"KAZANILMADIK GÖNÜL BIRAKMAMALIYIZ"

Seçim gününe kadar kapı kapı dolaşmamız gerekiyor. Seçim gününe kadar sandıkta kullanacğaı oy konusunda tereddütü olan bir yakınınıız, eş-dostunuzu bulacak ve en yakın selamımızı işleteceksiniz. 14 mayısın neden önemli olduğunu anlatacak ve destek sözü alacaksınız. Gençler bizim için aslolan kazanılmadık gönül bırakmamaktır. Bu konuda sizlere güveniyorum. Eğer bunu yapmaz ve seçimde kazaya yol açarsak evlatlarımızın elleri ömür boyu yakamızda olur.

erdoğan trabzon miting1

(Haber61 - Haber Servisi - Tuncay Lakot- Emrah Paça- Mesut Mısır)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber