Cumhurbaşkanı Erdoğan o yolları tek tek saydı ve bitirileceği tarihi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da yapımı devam eden yolları tek tek saydı ve bitirileceği tarihi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan o yolları tek tek saydı ve bitirileceği tarihi verdi

Bir dizi program için Trabzon’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada Trabzon’da yapımı devam eden yol projeleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, bütün projeleri tek tek sayarak bitirileceği tarihi söyledi. Erdoğan Kanuni Bulvarı ve Zigana Tüneli’nin sene sonuna kadar bitirileceğini söyledi.

Erdoğan, “Ulaştırmada Trabzon’a 2022 yılına kadar 73 km bölünmüş yol yapılmışken, biz bunu toplamda 267 km’ye çıkardık. Yapımı süren Trabzon şehir geçişi devlet yolunu yani Kanuni Bulvarı yolu ile Akyazı sahil bağlantı yollarının kalan kesimlerini, Konaklar-Pelitli-Yalıncak yolunu, Maçka Kara-Hava yolunu, Of-Balaban yolunu, Akçaabat-Söğütlü-Yıldızlı yolu muhtelif kesimlerdeki işleri. Akçaabat-Düzköy yolunu, Of-Çaykara yolunu, Yalıncak-Bulak-Çağlayan yolundaki muhtelif bölümleri. Beşikdüzü-İskenderli-Tonya yolunu, Çaykara-Karaçam, Yomra-Özdil-Yağmurdere yolunu, Akçaabat ayrımı Derecik yolundaki muhtelif kısımları, Şalpazarı-İskenderli yolunu tüm bu ulaşım projelerini sene sonuna kadar tamamlıyoruz. Doğu Karadeniz’in Anadolu’ya açılan kapısı olan Zigana Tünelini ve bağlantı yollarında 24 saat vardiya esasına dayalı çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bunu da bu yılsonuna kadar bitiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber