Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce: Ben beklerim de imam beklemez"

Muharrem İnce’nin Trabzon'daki basın toplantısında güldüren anlar..

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce: Ben beklerim de imam beklemez"

Haber61/Haber Servisi

Rize mitingi öncesi Trabzon’u ziyaret eden Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bir sivil toplum örgütü başkanı sorusunu ve konuşmasını uzatınca uyarmak zorunda kaldı. Bu anlar renkli, güldüren anlara neden oldu.


İki kez uyaran İnce sonunda, “Yahu Cuma’ya gideceğim” dedi.

Sivil toplum örgütü temsilcisi konuşmasını tekrar uzatıp, “Lütfen beni 2 dakika bekleyin” ricasına İnce, “Ben beklerim de imam beklemez” deyince salondakiler gülmeye başladı.

Basın toplantısında hem soru sorup hem de sözlerini uzatan Sivil Toplum Kurulu Başkanına basın mensupları da tepki gösterdi.

Bu arada Muharrem İnce sivil toplum örgütü başkanının konuşmasını tamamını dinledikten sonra, “Burdur milletvekilimiz ile görüşün daha detaylı. Trabzon’da miting düzenleyeceğiz meydanda.. O zaman daha uzun detaylı görüşeceğiz” şeklinde cevap verdi ardından konuşmasını bitirerek diğer programda geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber