Cora: Ülkücü taban Bahçeli'den rahatsız

1 Kasım seçimleri için yoğun bir şekilde çalışan AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Salih Cora, Çarşıbaşı'nda gerçekleştirdiği ziyaretlerle çalışmalarını sürdürdü. Burada vatandaşlarla gerçekleştirdiği sohbet toplantısında konuşan Cora, “Seçim çal

Cora: Ülkücü taban Bahçeli'den rahatsız

1 Kasım seçimleri için yoğun bir şekilde çalışan AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Salih Cora, Çarşıbaşı'nda gerçekleştirdiği ziyaretlerle çalışmalarını sürdürdü.

Burada vatandaşlarla gerçekleştirdiği sohbet toplantısında konuşan Cora, “Seçim çalışmalarında AK Parti her yerde var. Mahalle mahalle, köy köy her yere gidiyoruz. Biz gittiğimiz her yerde hemşerilerimizin teveccühü ile karşılaşıyoruz. İnanıyorum ki 7 Haziran seçimleri sonuçlarına göre 1 Kasım'da inşallah çok daha iyi bir sonuçla çıkacağız. Teşkilatlarımızın moral, motivasyonu ve AK Partili seçmenlerimizin 1 Kasım'a hazırlanmaları, heyecanları ve ‘üzerimize ne düşüyorsa yapacağız’ ifadeleri bunu göstermektedir." diye konuştu. 

cora5.jpg

Salih Cora, ülkücü tabanın Devlet Bahçeli'nin tutumlarından dolayı rahatsızlık duyduğunu belirterek,  “Devlet Bahçeli'nin hükümete yanaşmaması ülkücü tabanda büyük bir rahatsızlık oluşturdu. Artık vatandaştan oy isteme gerekçelerini ifade etmekte zorlanıyorlar. Bu yüzden seçim çalışmaları yapamıyorlar ve gazete demeçleri ile vatandaşlarımızı yalan yanlış bilgilerle yönlendirmeye çalışıyorlar. Ancak vatandaşlarımız bunlara prim vermiyor. Yaptığımız saha çalışmalarında hemşehrilerimizin AK Parti'den yana kararlı bir şekilde tavır alacaklarını gözlemlemekteyiz.” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber