Çocuklar doyasıya eğlendiler 

Bu yıl 5.'si düzenlenen Çocuk Oyunları Şenliği’nde ilkokul öğrencileri eskiden mahalle aralarında oynanan ve artık unutulmaya yüz tutan oyunları oynayıp doyasıya eğlendiler. 

Çocuklar doyasıya eğlendiler 

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde düzenlenen şenlikte konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk “Bir yıl boyunca ders çalışıp sınavlara girerek yorulan öğrencilerimizi, unutulmaya yüz tutan oyunlarımızla buluşturduk. Çocuklarımız hem eğlendi hem yarıştı hem de yılın stresini, yorgunluğunu üzerlerinden attı. Geleneksel olarak düzenlediğimiz bu şenliklere katılımın her geçen yıl daha da büyümesi sevindirici” dedi. 

Açılış konuşmasından sonra başlayan etkinlikte daha önce il ve ilçelerde yapılan müsabakalarda ilk sırayı alan 36 okuldan bin 780 öğrenci katıldı. Öğrenciler hem eğlenip hem de yarıştığı şenlikte birinci sınıf öğrencileri yağ satarım bal satarım, ikinci sınıf öğrencileri mendil kapmaca, üçüncü sınıf öğrencileri puanlı hedef oyunu, dördüncü sınıf öğrencileri de kaleli yakan top atma yarışlarında ter döktü. 

Son derece zevkli ve çekişmeli geçen yarışların ardından bütün çocuklara başarı belgesi verildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber