Çıtlak ve Demirel ailelerinin mutlu günü

İlhan Çıtlak ve Nurbanu Demirel muhteşem bir düğün ile dünya evine girdiler.

Çıtlak ve Demirel ailelerinin mutlu günü

Ayşe&Öner Demirel Çiftinin Güzel kızları Nurbanu ile Sahadet&Hamdi ÇItlak çiftinin yakışıklı oğulları ve aynı zamanda Haber61 çalışanlarından Okan Çıtlak’ın kardeşi İlhan Çıtlkak muhteşem bir düğün ile dünya evine girdiler.

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde bulunan Aşiyan Düğün salonunda gerçekleşen düğün törenine genç çiftin akrabaları dışında kalabalık bir seçkin davetli grubu katıldı.

Genç çiftin nikahına ise 61 ayrıntısı damga vurdu. Nikah memurunun sorusuna gelin 61 kez evet cevabını verirken damat ise 1461 kez evet cevabını verdi. İlk dansın ardından ise davetliler orkestra ve mahalli kemençecinin performansları ile eğlenceli bir gece geçirdiler.

Düğün töreninde Şalpazarı belediye Başkanı Refik Kurukız ve Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel de geç çifti yalnız bırakmadılar.

Biz de Haber61 ailesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber