CHP’den Trabzon'daki o görüntülere suç duyurusu

CHP Trabzon İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüslerin AK Parti bayraklarıyla donatılarak ilçelerden taşıma yapılması üzerine Yomra Adliyesi’nde suç duyurusunda bulundu.
CHP’den Trabzon'daki o görüntülere suç duyurusu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüslerin AK Parti bayraklarıyla donatılarak ilçelerden taşıma yapılmasına tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanlığı, konuyla ilgili Yomra Adliyesi’ne suç duyurusunda bulundu.

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, beraberindeki partililerle birlikte adliye önünde basın açıklaması yaptı. Başkan Bak, kamuya ait araçların siyasi amaçlarla kullanılmasının kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, “Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan şehrimize gelmişti. Siyasi ziyaretlerde bulundu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin halk otobüslerinin önüne AK Parti bayrakları asarak hizmet vermiştir.

chptrabzon2

Üstelik belediye başkanı önünde poz vermiş bu otobüslerle mitinge vatandaşlar ücretsiz taşınmıştır. Bizim bürokratlarımız tutuklu iken halk otobüslerinin siyasi bir şey için kullanılmasını kabul etmeyiz. Bu durum yasak olmasına rağmen arkadaşlarımız ile savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Konu CHP olunca iddia ile bile bizim belediye başkanlarımız içeri alınırken kamu araçlarının siyasi olarak kullanılmasını kabul etmiyoruz.

Bugün kamu kaynaklarının kullanılması CHP’ye farklı AK Parti’ye farklı mı? Şehrin bu kadar sorunu varken hiçbir şey yapmayanlar kamuoyuna show yapmak için kullanılması ne kadar doğru? Vatandaşı oraya zorla getirmek için kamu malının süslenip kullanılması ne kadar doğru? Bunu asla kabul etmiyoruz.” dedi.

Basın açıklamasının ardından CHP heyeti, savcılığa giderek suç duyurusu dilekçesini sundu.

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir