CHP’den Akçaabat’ta miting! "Parti değil kişi ve proje seçimi"

CHP, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Akçaabat’ta miting düzenledi.

CHP’den Akçaabat’ta miting! "Parti değil kişi ve proje seçimi"

CHP, yerel seçimler öncesinde Trabzon’un Akçaabat ilçesinde miting düzenledi.

Mitingde CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, CHP Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu, CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu ve partililer katılım sağladı.

CHP’den Akçaabat’ta miting! "Parti değil kişi ve proje seçimi"

Mitingde konuşan CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, “Bu seçim bir yerel seçim. Bu seçim genel seçim ile karıştırılmasın sizlerden ricamdır. Parti seçimi değil kişi ve proje seçimidir. Haçkalı Baba Hastanesi’nin önündeki kavşağın sorunu inşallah çözülecek. 10 yıldır otopark sorunu var. Henüz bir katlı otopark yapılmış değil. Akçaabat’ın neresinden kültür kaldı, neresinde turizm kaldı. Sahillerde plastik şişeler torbalar, çöpler görüyoruz. Akçaabat’ın sahillerini neden düzeltmiyorsunuz. Hıdırnebi’deki yerel halk mağdur. Yolu yok, suyu yok, elektriği yok, kanalizasyonumuz yok diyor insanlar.” ifadelerini kullandı.

CHP’den Akçaabat’ta miting! "Parti değil kişi ve proje seçimi"

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, yaptığı konuşmada “Anlatılanlar yıllardır Akçaabat’ın kanayan yaraları. 3-4 gün sonra sandığa gideceğiz. Akçaabat’a yatırım gelmesi, öğretmenlerin atanması, emekliler için çocuklar için yeni bir iktidar anlayışına ihtiyaç var. Hala vaat veriyorlar, sorunları çözün. Akçaabat’ta Trabzon’da Türkiye’de ne kadar sorun varsa hepsinin çözülmesi gerek. Herkes kendine adına bir ateşi yaksın. Açlık sınırı 17 bin TL. Yani bugün asgari ücret olan birinin evinin gıda ihtiyacını karşılıyor. Onurlu bir yaşam aylık gelir 60 bin. Sandığa gidin değişimin öncüsü olun.” dedi.

CHP’den Akçaabat’ta miting! "Parti değil kişi ve proje seçimi"

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral ise konuşmasında “1 Nisan’dan sonra 2 bayram yaşayacağız inşallah. Hepimiz yurttaşlık görevimizi yerine getireceğiz. Gelecek kaygıları var. Çocuklar yurtdışılarına gitmek istiyor, evlenemiyor. Pazar günü bir değişime gideceğiz. Hiç bir vatandaşımız aç uyumayacak. Sevenleri kavuşturacağız. Trabzon kadim bir şehir. Ulaşım, trafik, tarım ve hayvancılık bunların hepsi kentin sorunu. Çözüm çok kolay yeter ki önce irade olsun. Doğru planlama yapılsın. Gerisi kolay. Ciddi yol aldık. Kaybedecekler, bakanlar gelip gidiyor. Yardım kolileri dağıtılıyor. Eminim ki hiç bir vatandaş yardım kolisine oy vermeyecek. 18 ilçem var. Hizmet Ortahisar ve ilçe merkezlerinde kalmış. Yukarı mahallelerde hizmet noksanları var. Akçaabat’ta altyapı kanalizasyon sorunu var. Bütüncül yaklaşacağız. Planlayacağız ve hayata geçireceğiz. Haçkalı Baba’da trafik sorunu olur. Hayvancılık biter. Domatesimiz nerde, üretimimizi engellediler. Fakirleşiyoruz. Doğru ekonomik sistemle alım gücünü arttıracağız. İşsiz vatandaşımız kalmayacak. Hiç merak etmeyin, geliyoruz. Gülen insanlar kenti olacak burası.” ifadelerini kullandı.

CHP’den Akçaabat’ta miting! "Parti değil kişi ve proje seçimi"

CHP Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu açıklamasında “Akçaabat’ta yapılacak işleri ortaya koyduğumuzda diyorum ki önce kırsaldan başlamalıyız. Dedim ki istihdam ofisleri oluşturacağım. Dediler ki yapamaz. Kişiye göre değil, işe göre adam alacağız. Kriterleri belirlemek lazım. Kimse bana demiyor ki senin projelerin kötüdür. Gelin üniversitedeki çocuklarımı geliştirelim. Üniversitelere katkı sağlayalım, yabancı dil öğrensinler. Devlete 33 sene hizmet ettim. Bu şehri ancak yetişmiş insanlarla yönetiriz.

En az 20 senedir Ortamahalle deniyor. Akçakale deniyor. Bu sorun bir türlü çözülmedi. Halkın sorununu sormadan çözüm üretiyorlar. Otopark sorununu çözeceğiz.

Yaylacık’tan Akyazı’ya kadar olan alanı büyükşehirden istiyoruz. Hastane ve statla ulaşımı rahatlatabiliriz.

Kreş yok. 4 bölgede farklı şekilde kreş oluşturalım. Gençlere kafelerde yüzde kırk indirim yapabiliriz. Bu şehirde erişilebilirlikle ilgili sorunlar var. Kadınlar daha çok iş dünyasında olmalı. 6 haftadır salı pazarındayım. Kadınlar çocuklarını okutmak için oralarda duruyor. Hepsi önemli hepsinin çözümü var. Şehirdeki çocuklara spor yaptırmalıyız. Bu şehirde konut problemi var. En önemli önceliklerimizden olacak.

Sosyal belediyeciliği ön planda tutacağım. 30 yıldır çözülmeyen problemler var. Özellikle belediye olarak gelecekte karşılıklı iş birliği ile bu belediyeyi düzeltelim. Bakacağız değil yapacağız diyen bir belediye başkanı adayıyım o yüzden bana oy vermelisiniz.” ifadelerine yer verdi.

CHP’den Akçaabat’ta miting! "Parti değil kişi ve proje seçimi"

CHP’den Akçaabat’ta miting! "Parti değil kişi ve proje seçimi"

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber