CHP Trabzon’dan ASKF’ye ziyaret: “Yavuz Selim Kırmızı Çizgimizdir”

CHP Trabzon’un yeni yönetimi AFSK’yi ziyaret etti.

CHP Trabzon’dan ASKF’ye ziyaret: “Yavuz Selim Kırmızı Çizgimizdir”

Trabzon’da yapılan Genel Kurulda yeni göreve gelen CHP İl yönetimi ASKF’yi ziyaret etti.


 
İl Başkanı Güzide Uzun yaptığı konuşmada; "Spor kenti olan Trabzon’da ki tesis yetersizliklerini bildiklerini belirterek, belediyenin Boztepe futbol sahasını satarak Çukurçayır, Boztepe ve Yenicuma mahallelerindeki gençlerin spor yapmalarına engel oluyor. Bu gençler kötü alışkanlıklara maruz bırakılıyor. Trabzon’da futbolun tarihinin yazıldığı Yavuz Selim sahasının ranta açılmasını asla kabul edemeyiz. Bu konuda ne gerekiyorsa yapacağız. Hatta konuyu TBMM’nin gündemine bile taşıyacağız. ASKF’nin başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Yönetim kurulumuzdaki sporun içinden gelen yöneticilerimiz ile her türlü katkıyı sağlaya hazırız” dedi.
 
ASKF Başkanı Cahit ERDEM CHP İl yönetimine spor tesislerinin sorunları hakkında bilgi vererek, “Yavuz Selim Sahamız bizim kırmızı çizgimizdir.” Şahsınızda yeni oluşan yönetim kurulunuzun Trabzon’da daha güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz diyerek ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve çalışmalarında başarılar diledi.

CHP Trabzon’dan ASKF’ye ziyaret: “Yavuz Selim Kırmızı Çizgimizdir”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber