CHP Trabzon’da şehitler için Kuran-ı Kerim okutacak
CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı Trabzon’da şehitler için Kuran-ı Kerim okunması için program düzenleyecek.
Yayınlanma:
Ülkemizde son günlerde gelen şehit haberleri nedeniyle bir çok bölgede, Şehitlerimizi anmak ve dua etmek için çeşitli programlar düzenleniyor.
Trabzon’da da CHP Ortahisar ilçe başkanlığı Kuran-ı Kerim okunacak bir program düzenledi.
15 Ocak 2024 (bugün) akşam namazından sonra Çukurçayır mahallesinde bulunan Muradiye Cami’nde düzenlenecek Kuran-ı Kerim programına tüm vatandaşları davet ettiler.
Ortahisar ilçe başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı “Bu akşam (15 Ocak ) namazından sonra Çukurçayır Muradiye camiinde şehitlerimiz için kuran-ı kerim okutacağız.
Tüm vatandaşlarımızı, şehitlerimize ve gazilerimize olan vefa ve minnet borcumuz için Kuran-ı Kerim dinlemeye ve duaya bekliyoruz.” İfadeleri kullanıldı.
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum