CHP Trabzon'da Ortahisar kutlaması! "Yarından itibaren Trabzon’da her şey farklı olacak"

Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar'da kutlamalara başladı.

CHP Trabzon'da Ortahisar kutlaması! "Yarından itibaren Trabzon’da her şey farklı olacak"

Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya ve CHP il yönetimi kutlamalara başladı.

Ahmet Kaya, seçimi kazandıklarını belirterek açıklamalarda bulundu.

Kaya, coşkulu topluluğa karşı yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

"Bu başarıyı sizlere armağan ediyorum. Yarından itibaren Trabzon’da her şeyim farklı olmaya başlayacağını göreceksiniz. Sokaklarda yüzü gülen insanları göreceksiniz. Biz bu yola çıkarken kararlılıkla çıktık ve kazanacağımıza yürekten inanarak çıktık ve bugün kazanmış olmanın gururu ve haklılığıyla sizlere sesleniyorum.

Biz bu yola çıkarken kimseyi ayırmadan, kayırmadan, hak dedik, hukuk dedik, adalet dedik. Bizim olduğumuz yerde haksızlık, adaletsizlik olmaz dedik. Bunu tüm uygulamalarımızda göreceksiniz. Yarından ötesi yok kolları sıvayacağız.

Makamda oturan, kapısı, gönlü kapalı bir anlayışla belediyeciliği reddederek yola çıktık. Göreceksiniz kapılarımız sonuna kadar açık olacak. O makamların kapılarını sonuna kadar vatandaşlarımıza açacağız. Nerede bir sıkıntı varsa bizleri o sıkıntıyı çözme gayreti içerisinde göreceksiniz. Emeklilerin yanında, yoksulların yanında göreceksiniz.

Bu seçimlerin kazananı yok ama kaybedeni var. Kaybedenler makamında oturup keyif yapanlar. Bizler adalete susamış Türk milletinin genç evlatları olarak dinlenmeden yürümeye karar verdik Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, millete efendilik yoktur, millete hizmet vardır. Biz bu millete hizmetkâr olacağız.

Güler yüzlü personeliyle, şeffaf, hesap verebilir, halkçı, kamucu belediyecilikle bu şehrin yarınlarını hep beraber inşa edeceğiz.Bu kentin sokaklarında doğmuş, büyümüş evlatları olarak. Bu kenti daha yaşanabilir, daha temiz bir kent haline getireceğiz. Bu yolda bizlere güvenen her Trabzonlu hemşerime, partili partisiz herkese teşekkür ediyorum."

Ayrıca CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ise yaptığı konuşmada "Bu seçim, genel seçimlerin de bir ayak sesidir. Siz kıymetli seçmenlerimizi bir kez daha kutluyorum. Ahmet başkanı kutluyorum ve Trabzon Ortahisar’da güçlü, Türkiye’de güçlüdür diyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber