CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya: Sürece dahil olmadım

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, kongre sonrası Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya: Sürece dahil olmadım

Cumhuriyet Halk Parttisi Trabzon teşkilatında bugün seçim heyecanı yaşandı. Ömer Hacısalihoğlu’nun yeni il başkanı olarak seçildiği kongre sonrası, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Kazananı kaybedeni olmayan bir kongre oldu diyen Ahmet kaya “Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerlerine uygun kırgını küskünü olmayan, kazananı kaybedeni olmayan. Aile içi seçim oldu. Ömer arkadaşımız sandıktan çıktı. Yeni il başkanı oldu. Diğer aday arkadaşlarımız da ellerinden geleni yaptılar. Ve büyük bir olgunlukla süreci getirdiler. Bu saate kadar hiçbir kırgınlık olmadan güzel ve şölen havasında bir kongre yaptık. Ben kazanan arkadaşımı tebrik ediyorum. Güzide hanımı da tebrik ediyorum. Ellerine sağlık diyorum. İlerleyen zamanda yine omuz omuza olacağız kol kola olacağız. Kazananı kaybedeni olmayan bir kongre oldu. Trabzon’da partimizi iyi yerlere taşımak için ve belediye seçimlerini kazanabilmek için şimdiden bu hedef doğrultusunda kol kola çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

Güzide Uzun ile bir kırgınlığı var mı?

Seçimi kaybederek il başkanlık koltuğuna veda eden eski il başkanı Güzide Uzun’un kendisine yönelik “Sen kazandın” sözlerinin soruldu Ahmet kaya “Ben sürece dahil olmadı. Ama örgütte ciddi bir değişim talebi olduğunu görüyordum. Benim hiçbir zaman kendime göre siyaset yapmadım. Örgüt bu partiye gönül vermiş insanların sesi benim için en çok dinlenilmesi gereken sestir. Ben tabanın sesine kulak verdim. Tabanımız partide bir değişiklik istiyordu ve bu gerçekleşti. Ben hiçbir delege arkadaşı yönlendirmedim, sürece dahil olmadım. Bunu bütün delege arkadaşlar biliyor. Ben bütün bu örgütün milletvekiliyim. Samimiyetle söylüyorum sürece hiç dahil olmadım. Güzide hanım tabi seçim kaybetmiştir o duygusallıkla bunları söylemesi doğaldır ama çok ciddi emeği vardır partimizde ve bundan sonra kol kola Güzide hanım ve diğer arkadaşlarımızla birlikte partimize hizmet edeceğiz. İfadelerini kullandı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber