CHP Trabzon il Başkanlığı adaylığından çekildiğini böyle açıkladı “Ayak oyunlarına gelemem”

CHP Ortahisar meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, İl başkanlığı adaylığından çekildiğini sert sözler ile açıkladı.

CHP Trabzon il Başkanlığı adaylığından çekildiğini böyle açıkladı “Ayak oyunlarına gelemem”

CHP Trabzon’da kongre süreci devam ediyor.

İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il kongresi yapılacak.

Yeni il başkanının kim olacağı merakla beklenirken, adaylık için adı geçen CHP Ortahisar Meclis üyesi Cüneyt Zorlu’dan sert bir çıkış geldi.

Zorlu, Partiyi toparlamak ve küskünlükleri ortadan kaldırmak için “Acaba” dediklerini ancak partinin Trabzon’da neden büyümediğini gördüğünü belirtti.

Zorlu “Bu Yaştan sonra ayak oyunlarına gelmem, gelemem” ifadelerini kullanarak “Adım il başkanları arasında geçti. Teveccüh gösteren arkadaşlara teşekkür ederim. Ama bu yaştan sonra ayak oyunlarına gelmem ve gelemem. Partiyi toparlamak ,küskünlükleri ortadan kaldırabilmek adına acaba dedik. Ama partimizin bu şehirde niye büyüyemediğini yaşayarak gördük.

Siyaset ve mücadele rakip partilere karşı yapılması gerekirken bizde aynı safta, yanında durana karşı yapılıyor. Guruplar, onun adamı, bunun adamı ve küskünler ordusu.

Hesap şu olmamalı o seçilirse ben kurultay delegesi olurum. Sonra milletveki yada meclis üyesi.

Olsan ne olacak ülke elden gidiyor. Biz aldığımız görevi adam gibi yapmaya çalıştık. Korkmadan ,mücadeleden kaçmadan iktidara karşı, partiye laf söyleyenlere karşı, makamları işgal ederken çalana yada torpil yapana karşı, kurumlarda çalışan emekçilerin hakkını yiyenlere karşı, ihale yolsuzluklarına karşı vs.vs. Gerektiğinde mahkeme yoluyla hesap sorduk ve hala devam eden davalarımız var.

Elimizden geldiğince iyi yapmaya doğruyu yapmaya çalıştık.Yanlışımız varsa özür dilerim.

Hakkınızı helal edin. CHP nin bu kuşatmadan kurtulması ve özüne dönmesi umuduyla .

Kalın sağlıcakla” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler