CHP Trabzon il Başkanı'ndan AK Partili vekillere tebrik ve öneri

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Akçaabat sahili için alınan kararı değerlendirdi.

CHP Trabzon il Başkanı'ndan AK Partili vekillere tebrik ve öneri

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile video konferans gerçekleştiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu müjdeyi vermişti. Trabzon'da büyük tartışma konusu yaratan Akçaabat sahil yolu geçiş projesi iptal edildiğini açıklamıştı.

Konu ile alakalı değerlendirme yapan CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacıslihoğlu " Doğayı, çevreyi ve denizi koruma adına atılan bu adımı tebrik ediyorum. Umarım geri dönüş olmaz" ifadelerini kullandı.

Hacısalihoğlu "Akçaabat'da deniz dolgusu ile yapılacak olan yolun iptal edildiğini AK Parti Milletvekilleri duyurdu. Doğayı, çevreyi ve denizi koruma adına atılan bu adımı tebrik ediyorum. Umarım geri dönüş olmaz. Şehrin kurtuluşu Güney çevre yoludur. Bunda hepimiz ısrarcı olalım. Madem ki yol yapılmayacak, o zaman gelin Yıldızlıdaki askeri gazinonun olduğu alanda dahil Söğütlü ve Yaylacık sahilini mesire alanı, halk plajı olarak değerlendirin. Sosyal hayata canlılık katalım, şehre nefes aldıralım. Bu şehir bunu hak ediyor. Batum'dan ne eksiğimiz var?" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber