CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak açıkladı! “Yeni yol haritamız belli oldu”

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Ramazan Bayramı kutlamalarında açıklamalarda bulundu.

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak açıkladı! “Yeni yol haritamız belli oldu”

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, bayram kutlamalarına katıldı. CHP Trabzon İl Binasında yapılan Ramazan Bayramı kutlamalarında açıklamalarda bulunan Bak, konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

Bu kadar kalabalığa yeni bir parti binası gerekli. Yeni yol haritamız belli oldu. Hepinizin bayramını gönülden kutluyorum. Bugün Türkiye birlik ve beraberlik içinde. Seçimler bitti. Önümüzde beş yıl var.

Yeni bir süreci birlikte yöneteceğiz. Şehre ve halka hizmet edeceğiz. Yüzleri gülen insanların olduğu Trabzon’u inşa edeceğiz.

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, konuşmasında "Hepinizin bayramını kutluyorum. Bugün bayram gibi bir bayram. Nicedir böylesine coşkulu bir kutlamaya bayrama uyanmamıştık. Bunu sağlayan tüm halkımıza gönülden teşekkür ediyorum. Sizler birer kahraman olarak tarihe yazıldınız. Karanlığın dik noktasında tekrar ayağa kalkarak tarihte yer aldınız. Trabzon’da yeni bir dönem başladı. Ortahisar kırmızıya boyandı. Herkesin umudu fazla. Bu dönemden sonra büyükşehirde 18 ilçenin kırmızı olması için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler