CHP Trabzon'da yeni başkan belli oldu

CHP Trabzon kadın kolları başkanı Hayriye Özdemir oldu.

CHP Trabzon'da yeni başkan belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar İlçe Başkanlığı Kadın Kolları, tek liste olarak kongreye gitti. Bir önceki kadın kolları yöneticisi olan Hayriye Özdemir, yapılan kongre sonucunda CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı Kadın Kolları başkanı olarak seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar İlçe Başkanlığında düzenlenen kongrede yeni Kadın Kolları Başkanı Hayriye Özdemir oldu. CHP Ortahisar Kadın Kolları Yeni Başkanı Hayriye Özdemir’in tek aday olduğu kongrede Cumhuriyet Halk Partili üyeler Özdemir’i yalnız bırakmadı.

“Hep Birlikte Başaracağız!”

CHP Ortahisar İlçe Yeni Kadın Kolları Başkanı Hayriye Özdemir yaptığı konuşmasında; “Yolumuza parçalanmadan bir bütün olarak devam etmeliyiz. Bunun içinde partililer birbirimize danışmalı sürekli dirsek teması halinde olup sıkı sıkı birbirimize sarılmalıyız. Ötekileştirmeden, olumsuz eleştirmeden, parçalanmadan devam etmeliyiz. Çok çalışmalıyız. Başarmalıyız. Çok çalışacağız. Teşkilatımızı dahada güçlendireceğiz. Bugün ülkemizin içinde bulunduğu ortamda biz kadınlara her yönden daha çok ihtiyaç vardır. Birlik içinde el ele başaracağımıza inanıyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Ortahisar Kadın Kolları Yeni Yönetimi

Hayriye ÖZDEMİR – BAŞKAN

Funda KURBAY

Hanife YAZGAN

Rahime DEMİREL

Seher DEMİRAL

Seher Hayriş KALFA

Songül OĞUZHAN

Songül ŞEN

Emine SARAL

Özgül AŞÇIOĞLU

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber