CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saral: "Sorunları birlikte çözeceğiz"

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, Çaykara ve Dernekpazarı'nda ziyaretlerde bulundu.

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saral: "Sorunları birlikte çözeceğiz"

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, Trabzon Valiliği tarafından Atatürk Alanı’nda düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Törenine katıldı.

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, şehrimizin ve ülkemizin değerini bilmenin önemine vurgu yaparak, 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili, “Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından birini kutluyoruz. O gün verilen destansı mücadele tarihin akışını değiştirmiş, Çanakkale’nin geçilemeyeceğini bu milletin ne kadar güçlü ve ne kadar mücadeleci olduğunu göstermiştir tüm dünyaya. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden milletimizi, aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.” diyerek devam etti;

“O gün geçilemeyen Çanakkale, istila edilemeyen ülkem, bugün ekonomik yollardan ele geçirilmeye çalışılmaktadır. Gün uyanık olma zamanı, gün yanlış yönetimlerle ülkenin özgürlüğünü kaybetme noktasına gelmesine sebep olanları, değiştirme günüdür. Özgürlüğümüze, topraklarımıza, madenlerimize, varlıkları yabancılara satılan ülkemize sahip çıkma günüdür. Gün uyanıp, ayağa kalkma günüdür. Kutlu olsun.”

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saral: "Sorunları birlikte çözeceğiz"

Programına Çaykara ve Dernekpazarı ile devam eden Saral, altyapı, imar, göç, ulaşım ve destek verilmemesi vb. gibi sorunları kendisine ileten vatandaşlara “Sorunları hep birlikte çözeceğiz. Çözümün bir parçası da siz olacaksınız. Destek verip, hizmet etme yetkisini bize verdiğiniz anda gerçekleştireceğimiz projelerle sorunların da üstesinden geleceğiz. Trabzon, merkezi ve ilçeleriyle yeni bir yüze sahip olacak.” dedi.

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saral: "Sorunları birlikte çözeceğiz"

TRABZON NASIL BİR KENT OLMALI?
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, “’Nasıl bir kent istiyorsunuz?’ sorusuna cevap verebilmek adına, arama, tarama konferansı, anketleri, mülakatları ve geri dönüşleri değerlendirerek, ‘Nasıl bir Trabzon’da yaşamak istersin ya da istemezsin? Sorularıyla kentin fonksiyonunu tanımlayacağız. Sivil toplum örgütleri, bilim kurulu, halk temsilcileri, meclis üyeleri ve teknik elemanlarla stratejik planlar oluşturulacak ve uygulanacak” dedi.

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saral: "Sorunları birlikte çözeceğiz"

MAHALLENİN RENKLERİ
Saral, “Her mahallenin bir rengi olacak. Her mahallede anıt ağaçlar ya da silüet şeklindeki doğal yapılar, mahallenin özgün renkleriyle aydınlatılacak. Her tarihi binaya pirinçten kimlik kartı takılacak ve bu binaların tescili sağlanacak. Şehrimizin güzellikleri ön plana çıkacak.” dedi.

İftardan sonrası programına İnönü Mahallesi ve Ayasofya Mahallesi’nde esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaparak devam etti.


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber