CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral'dan Trabzon'a Japonya modeli

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral'dan Trabzon'a Japonya modeli

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Saral, “Trabzon kentinin dar bir alana kurulmuş olması ve alternatif konut alanlarının kısıtlı olması, kentin gelişimi ve tarihi değerlerinin ortaya çıkarılması açısından önemli bir problem. Kent içindeki çarpık yapılaşmanın ortadan kaldırılması, imar problemlerinin çözülmesi ve daha modern bir kent görünümüne kavuşturulması için, öncelikli olarak bütüncül kentsel dönüşüm projelerine gereksinim duyuluyor. Böylece daha modern bir kent için altyapı oluşturulacak, kent içine sıkışmış tarihi yapılar ortaya çıkarılabilecek ve bu bölgedeki sosyo-ekonomik problemlere daha sağlıklı çözümler üretilebilecek. Katılımcı ve bilimsel yöntemlerle, yenilikçi ve inovatif yaklaşımları kullanacağız. Katılım ve tahsis değerlerinin tespitinde Japonya’da başarıyla uygulanan değerleme veya benzeri yöntemleri değerlendireceğiz.” ifadelerini kullandı.

chp-trabzon-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-hasan-suha-saraldan-trabzona-japonya-modeli.webp

Hasan Süha Saral, Akçaabat Mitinginde Coşkulu Kalabalığa Hitap Etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, Akçaabat’ta düzenlenen Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu’nun mitingine katıldı.

İl Başkanı Mustafa Bak, İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Volkan Canalioğlu, il ve ilçe yönetimiyle birlikte gerçekleşen mitingde, yoğun katılımın olduğu ve vatandaşların büyük bir coşkuyla eşlik ettiği gözlemlendi.

chp-trabzon-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-hasan-suha-saraldan-trabzona-japonya-modeli-001.webp

Hasan Süha Saral, “1 Nisan’dan sonra 2 bayram yaşayacağız inşallah. Hepimiz yurttaşlık görevimizi yerine getireceğiz, gidip oylarımızı kullanacağız. Pazar günü değişime gideceğiz. Hiçbir vatandaşımız aç uyumayacak. Çözüm çok kolay, yeter ki, önce irade olsun. Doğru planlama yapılsın. Gerisi kolay. Ciddi yol aldık. Kaybedecekler, bakanlar gelip gidiyor. Yardım kolileri dağıtılıyor. Eminim ki hiçbir vatandaş yardım kolisine oy vermeyecek. Akçaabat’ta altyapı, kanalizasyon sorunu var, Haçkalı Baba’da trafik sorunu var. Domatesimiz nerede, üretimimizi engellediler. Fakirleşiyoruz. Bütüncül yaklaşacağız. Planlayacağız ve hayata geçireceğiz. Doğru ekonomik sistemle alım gücünü arttıracağız. İşsiz vatandaşımız kalmayacak. Hiç merak etmeyin, geliyoruz. Gülen insanlar kenti olacak burası.” dedi.

chp-trabzon-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-hasan-suha-saraldan-trabzona-japonya-modeli-002.webp

chp-trabzon-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-hasan-suha-saraldan-trabzona-japonya-modeli-003.webp

chp-trabzon-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-hasan-suha-saraldan-trabzona-japonya-modeli-004.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber