CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral: "1 Nisan sabahı yeni bir başlangıca uyanacağız"

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, seçimlere sayılı günler kala Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

Hasan Süha Saral'ın, seçim çalışmaları ve projelerine dair açıklamaları şu şekilde;

"Önümüze bakıyoruz"

Sahaya çıkışlarında gecikmeler yaşadıklarını ancak buna rağmen moral ve motivasyonlarının yerinde olduğunu belirten Saral, "Vallaha çalışmalarım çok iyi gidiyor. Sahaya inmekte biraz geciktik. Ancak geçmişe takılıp kalmak yerine, önümüze bakıyor ve hızla organize olup sahaya iniyoruz" dedi.

saral-3.webp

"1 Nisan sabahı yeni bir güne ve yeni bir başlangıca uyanacağız"

Trabzon'da 586 mahalle ve 18 ilçeyi kapsayan geniş bir coğrafyada seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Saral, "Keşke bir ilçede belediye başkan adayı olsaydım, demiyorum. Zorluğun farkındayız ve herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Ulaştığımız her yerden olumlu dönüşler alıyoruz" şeklinde konuştu.

Saral, "1 Nisan sabahı yeni bir güne ve yeni bir başlangıca uyanacağız. Seçmenler artık büyük projelere değil, somut ve gerçekçi çözümlere odaklanıyor. Vatandaşlarımızın en büyük sıkıntısı ekonomi ve istihdam" dedi ve ekledi: "Trabzon'da tersine göç, emekli nüfusunun yüksekliği ve gençlerin iş bulma umuduyla şehir dışına çıkması gibi sorunlarla karşı karşıyayız."

saral-2.webp

"Kendine yetebilen bir Trabzon hayal ediyorum"

Aday, projelerinden ve vaatlerinden ziyade, Trabzon için kapsamlı bir vizyon geliştirdiklerini belirterek, "Bir yazılım kenti, uluslararası bir eğitim ve üniversite kenti, tarım ve hayvancılıkta kendine yetebilen bir Trabzon hayal ediyorum" ifadelerini kullandı.

Saral, "Hayal güzel, peki ya gerçekleştirme? Bunun için Trabzon'u 50 yıllık planlarla yönetmeliyiz. Palyatif çözümler yerine, toplam çözüm odaklı bir yaklaşımı benimsemeliyiz" dedi ve ekledi: "Konuşmak yerine, dinleyerek ve öğrenerek çözümler üreteceğiz. Her 3 ayda bir halka hesap verecek ve meclis görüşmelerini canlı yayınlayacağız."

saral-4.webp

"Değişim için bana oy verin"

Saral, kendisine oy verilmesi gerektiğini, siyasetçi olmaması ve geçmişteki başarılarıyla desteklediği açık kapı politikasıyla gerekçelendirerek, "Ben etrafıma benden akıllı ve muhalif insanları toplarım. Birlikte daha doğruyu buluruz" diye konuştu.

Seçmenlere seslenen Saral, "Sistemden memnun değilseniz, değişim için bana oy verin. CV'leri inceleyin, geçmişleri değerlendirin" diyerek sözlerini tamamladı ve tüm vatandaşlara sandığa gitmeleri çağrısında bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber