CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Oyman: "İşsizlik iki katına çıktı"

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Oyman ve CHPli Ortahisar Meclis Üyeleri esnafları ziyaret etti.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Oyman: "İşsizlik iki katına çıktı"

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Oyman, CHPli Ortahisar Meclis Üyeleri Cüneyit Zorlu, Oktay Söğüt ve Ömer Dayı esnaf ziyaretlerini bu haftada sürdürdü.

Pazarkapı esnafını ziyaret eden ilçe başkanı ve meclis üyeleri, bazı sorunları da not aldılar. Bunları mecliste gündeme getirme kararı aldılar.

İlçe Başkanı Oyman, “Bu ziyaretlerimizi her mahallede yapıyoruz. Bugün Pazarkapı Mahallemizdeyiz. Şehrin en önemli giriş noktalarından olan Pazarkapı’da esnaf dertli. Hiç kimseyi dinlemeden burada büyük değişimler yapmaya kalkmışlar. Kime selam versek, bir çok şeyi söylüyor. 80 milyon liraya kaymakamlık belediye binası yapılan alan dışında kalan yerlere bakılmamış bile! Trafiğin akışı o kadar karmaşık ki, esnaf her gün kriz yaşıyor. Böyle bir çok konuyu gündeme getirmek için not aldık” dedi.

Başkan Oyman, “Müjde kelimesini çok sık kullanan, park açılışı yaparak şov yapan iktidar temsilcileri, esnafın derdini, üreticinin derdini dinlesin. Pandamı sürecinden sonra ağır ekonomik sorunlar yaşıyorlar. İşsizlik 3 ay öncesine göre Trabzon’da iki katına çıktı.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber