CHP Ortahisar İlçe Başkanı Batmaz'dan Fikret Ataman'a Destek! "Tamamen yalan"

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz'dan Fikret Ataman'a Destek Açıklaması.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Batmaz'dan Fikret Ataman'a Destek! "Tamamen yalan"

Trabzon, Ortahisar - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, meclis üyesi adayı Fikret Ataman hakkında son günlerde ortaya atılan iddialarla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Batmaz, Ataman hakkında yapılan haberlerin asılsız ve ahlak dışı olduğunu belirtti.

Haluk Batmaz, Fikret Ataman'ın 24 yıldır Trabzon'da yaşayan, devlet kurumlarından ihale alarak iş yapan, binlerce dost edinmiş, çeşitli siyasi parti mensupları ile yıllar süren dostluklar kurmuş bir kişi olduğunu ifade etti. Batmaz, Ataman'ın vatanına, milletine ve kutsal değerlere olan bağlılığının altını çizerek, onun hakkında çıkarılan haberlerin tamamen seçim sürecine yönelik bir provokasyon olduğunu vurguladı.

Açıklamada, Ataman'ın DEM Parti ile ilgili iddia edilen paylaşımlarının yalan olduğu, teröre karşı net bir duruş sergileyen paylaşımlarının bulunduğu belirtildi. Batmaz, Ataman'ın bahsi geçen siyasi partilerle hiçbir zaman bir irtibatının olmadığını ifade etti.

Haluk Batmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Son birkaç gündür, 20. Sıra meclis üyesi adayımız Fikret Ataman ile ilgili FETÖ artığı bazı gazeteci müsveddeleri tarafından tamamen asılsız, ahlak dışı olarak uydurulan haberleri şiddetle kınıyor, halkı kin ve nefrete sevk edecek böyle söylemlerden bir an önce vazgeçmelerini istiyoruz.

Fikret Ataman 24 yıldır Trabzon’da yaşayan, devlet kurumlarından ihale ile iş alan, binlerce dostu olan, diğer siyasi parti mensubu onlarca iş insanı ve çalışanı ile yıllara dair dostlukları olan ekmeğinin peşinde mücadele eden, vatanını, milletini, bayrağını, ezanını, velhasıl bütün kutsal değerlerimize en üst seviyede bağlı ve saygısı olan bir kardeşimizdir.

Fikret Ataman’ın bahsedildiği gibi DEM Parti ile ilgili paylaşımlarının olduğu tamamen yalan olup, 10 Ekim 2016 ve 28 Nisan 2017 yıllarında yaptığı terörü lanetleyen paylaşımları mevcuttur.

Bahse konu edilen siyasi partiler ile hiçbir zaman bir irtibatı olmamıştır. Haber tamamen seçim sürecine yönelik “provokasyon” amaçlı oluşturulmuş bir haberdir. Ayrıca bu haberi yapan ve yayanların sosyal medya geçmişlerine bakarsak, hepsinin FETÖ terör örgütü izlerini çok rahat bulabilirsiniz.

Sadece seçim kaybetme korkusu ile uydurulan bu yalan haberlerin, Fikret Ataman’ın hayatını olumsuz yönde nasıl etkileyeceğini umursamadan, onu halkın nezdinde itibarsızlaştıran, ölüm tehditleri dahi alacak seviye getiren bu zihniyeti de Ortahisar kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz.
Bu yalan ve uydurma haber birey olarak Fikret Ataman’ın T.C. Anayasası’ndan ve kanunlarından kaynaklı bireysel haklarına ve CHP’ne yönelik açık bir saldırıyı içermektedir.

Bu haber nedeniyle meclis üyesi adayımız Fikret Ataman başına gelebilecek bütün sorunlardan sorumlu olduğunuzu açıkça belirtiyor, hakkınızda bütün yasal işlemleri başlattığını bilmenizi istiyoruz."

chp-ortahisar-ilce-baskani-batmazdan-fikret-atamana-destek-tamamen-yalan.webp

chp-ortahisar-ilce-baskani-batmazdan-fikret-atamana-destek-tamamen-yalan-001.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber