CHP Ortahisar ilçe başkan adayı Şenol Çoban: Ne yapacağımızı biliyoruz!

CHP Ortahisar ilçe başkan adayı Şenol Çoban Haber61’e ziyarette bulundu

CHP Ortahisar ilçe başkan adayı Şenol Çoban: Ne yapacağımızı biliyoruz!

Haber61 Haber Servisi

CHP’de kongre süreci devam ediyor. Ortahisar ilçe başkanlığı için 4 adaylı başlayan süreç 2 adaya düştü. 19 Aralık’taki kongrede Şenol Çoban ve Fatih Suat Oyman yarışacak.

CHP Ortahisar ilçe başkanlığına aday olan Şenol Çoban 1996 – 2003 tarihleri arasında yaklaşık 7 yıl gençlik kollarında görev yaptı ve gençlik kolları başkanlığı görevini yürüttü. 2004 yılından itibaren ise 3 dönem ilçe başkan yardımcılığı ve saymanlık görevlerinde bulundu.

Ne yapacağımızı biliyoruz, bilgi birikimiz var diyerek söze başlayan Çoban “28 yıl oldu siyasete gireli. Partinin içinde büyüyen bir kişiyim. Yola çıkış nedenimiz partimizin ve ülkemizin bugünki durumuna el atmamız gerektiğini hissetmek oldu. Partimizdeki arkadaşlar ile istişare ettik ve yola çıkmaya karar verdik. 4 aday olarak ortaya çıktı. Partimizi toparlamak için aday sayısını teke indirmeye çalıştık. İlker Akıncı ve Haluk Batmaz arkadaşımızla beraber yola girdik. Fatih Suat Oyman ile ikili bir seçim yarışına gireceğiz.  Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Güzel geri dönüşler alıyoruz. Büyük bir ihtimalle de seçimi alacağız. Seçimden sonra partideki bütünlük açısından Fatih Suat Oyman’ı da aramızda görmek istiyoruz. Onu kaybetmek istemeyiz. CHP olarak 1 kişiyi bile kaybetmne lüksümüz yok. Seçim olduktan sonra il başkanlığı seçim süreci başlayacak. Şuanda bir il başkanı adayımız yok. O zaman geldiğinde adaylara bakacağız. Kimle yürüyebiliriz, kimle rahat çalışabiliriz bakıp karar vereceğiz. Şuanda benimle beraber yürüyen arkadaşlarımız benim gençlik kolları başkanlığı yaptığım süreçten sonra görev almış arkadaşlar. Partiye hizmet etmiş arkadaşlar.  Çalışmalarımızın örneği 2002 ve 2004 seçimleridir. 2004 yılında il başkan yardımcılığı ve saymanlık yaptım. 2002’de de gençlik kolları başkanlığı yapmıştım.  Ne yapacağımızı biliyoruz bilgi birikimimiz var.  Bir yola çıktık partimiz için hayırlı uğurlu olsun.  Son yaşadığımız belediye seçimlerinde Ortahisar’ı mutlaka almamız gerekiyordu.  Çalışmalarda gözlemlediğimiz eksiklikler var, mahallelerde eksikliklerimiz var, halka inme konusunda eksikliklerimiz var.  Yola çıkış nedenlerimizden biri de sevgi yumağı oluşturmak. Parti içinde ve sokakta bunu yaptığımız zaman başarıya ulaşacağız.  Örgütüm işin bilincindedir ve ne yapacağını bilir. CHP dizayn edilebilecek bir parti değildir. Delegenin doğru karar vereceğine inanıyorum. Diğer aday arkadaşımız Fatih Suat Oyman’a da gireceğimiz bu yarışta başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

CHP Ortahisar ilçe başkan adayı Şenol Çoban: Ne yapacağımızı biliyoruz!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber