CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya "Kazanacağımızı gören iktidar panik içinde"

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, AK Parti Trabzon İl başkanı Sezgin Mumcu'nun açıklamalarına yanıt geldi.

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya "Kazanacağımızı gören  iktidar panik içinde"

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, “Seçimi kazanacağımızı iktidar partisi de biliyor artık. Bunun sıkıntısı ve paniğiyle, hezeyan içinde, saçma sapan açıklamalar yapmaya başladılar” dedi.

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya; Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek ve CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ile birlikte, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni (TGC) ziyaret ederek TGC Başkanı Ersen Küçük, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

“HEZEYAN İÇİNDE AÇIKLAMA YAPIYORLAR”

Ziyarette konuşan CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, aylardır sahada olduklarını, Trabzon’u karış karış gezdiklerini dile getirerek, “Yapılan bütün anketlerde ve sahada gördüğümüz manzara şu; bu seçimleri biz kazanacağız. Bu seçimleri bizim kazanacağımızı iktidar partisi de biliyor artık… Biliyorlar ki, bugün basına da yansıdı; hezeyan içinde, saçma sapan açıklamalar yapmışlar” diye konuştu.

“TRABZON’UN SORUNLARINDAN BAHSEDİN”

Bu açıklamalardan, iktidar partisinin sokaktan habersiz olduğunun ortaya çıktığını vurgulayan Ahmet Kaya, “Sokak bugün açlık, yoksulluk ve geçim derdinde. Emeklilerimiz açlık sınırının altında yaşam mücadelesi veriyor. Sayın AK Parti il başkanı bu sıkıntılara ilişkin açıklama yapması gerekirken, bir zırvadan ibaret açıklama yapmış. Ciddiye alınacak bir açıklama olarak değerlendirmiyorum ama şehrim adına üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum. Gönül isterdi ki bu arkadaş çıksın Trabzon’un sorunlarına ilişkin, vatandaşın yaşadığı ekonomik zorluklara ilişkin birkaç kelam etsin. Müflis tüccar eski defterleri karıştırırmış derler ya; o açıklamaları okuyunca şuna emin oldum, biz bu seçimleri kazanıyoruz. Bunu gördükleri için, sıkıntı içinde, panik içinde böyle ciddiyetten uzak bir açıklama yapmışlar” dedi.

“SEVGİ DİLİNDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ”

“Ama ne söylerse söylesinler, biz sevgi dilini, kardeşlik dilini kullanmaktan asla vazgeçmeyeceğiz” diyen Kaya, “Bu şehirde huzurun bozulmaması adına, bu şehirde seçim sürecinde hiçbir sıkıntı yaşanmaması adına özenli bir dil kullanacağız. Kimseyi incitmeyeceğiz, kimsenin kalbini kırmayacağız. Yürüyüşümüzü sonuna kadar bu anlayışla sürdüreceğiz ve göreceksiniz günün sonunda kazanan biz olacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler