CHP lideri Özgür Özel, Trabzon’a geliyor! İl Başkanı açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçimleri kapsamında Trabzon’a gelecek.

CHP lideri Özgür Özel, Trabzon’a geliyor! İl Başkanı açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mustafa Bak ve Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın açıklamasında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in Trabzon mitingi hakkında değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Mustafa Bak, “Tarihimizde çok önemli bir gün. Çanakkale zaferi. Kurtuluş mücadelemizde önemli yeri var. Onurla gururla tarihimizde yer alan anlamlı günü kutluyoruz. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

20 Mart çarşamba günü bir halk buluşması olacak. Bunu halkımıza bildirmek istedik. Bizler de CHP olarak Trabzon’da bir değişimin ve dönüşümün bir adımını attık. Trabzon, Türkiye siyasetinde önemli yeri olan şehir konumunda. Bizler bugüne kadar CHP sosyal belediyecilik anlamını yaymak için bir meşale yaktık. 20 Mart günü tüm haklımızı davet ediyoruz. Önemli açıklamaları olacaktır. Halkımızı Çarşamba günü saat 12:00’de Meydan Parkında Atatürk Alanına bekliyorum.

14 ilçe ve büyükşehirde olmak üzere adaylarımızla sahadayız. Bugüne kadar alışılmışın üzerinde çalışmalar yaptık. Sahada halkımız neler anlatmamız gerektiği konusunda bize yardımcı oluyor. Halk zaten bu beklentileri bizlere açık açık söylüyor. Çok güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyoruz. Sahadayız. İnanıyorum ki tarihinde Trabzon’da en yüksek oy oranına ulaşacaktır. Halkımıza bir mesaj vermek istiyorum. Değişim ve dönüşüm Trabzon’dan başlayacak. Halk bize biz halka güveniyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile büyük başarılara imza atacağız.” ifadelerini kullandı.

Mustafa Bak, “Büyükşehir’de de Ortahisar’da da iddialıyız. 31 Mart gecesi sonuçları görünce şaşıracaksınız. Çarşıbaşı, Maçka, Akçaabat, Düzköy, Tonya, Ortahisar… Bu ilçelerde destek büyük bize karşı.

AKP’den çok büyük bir kırılma ve çözülme var. AKP kanadına büyük öfke ve kızgınlık var. 18 ilçenin 10unda büyük yenilgiye uğrayacaklar. Net olarak görünüyor.

Hasan Süha Saral başkanımızı insanlar biraz geç tanıdı, hak veriyorum. Siyaseten bilenen insanları halkın önüne koyunca vatandaş başkası olamaz mıydı diyor. Parti olarak böyle bir adımı attık. Donanım olarak Trabzon’a güzel hizmetler verebilecek bir adayımız var. Tanınmış biri olunca da eleştiri alıyorsunuz. Bunun ortası yok. İddiamızda da sonuna kadar yarışacağız, yarıştayız. Bu seçimlerden meşale Trabzon’dan yanacak.” dedi.

CHP lideri Özgür Özel, Trabzon’a geliyor! İl Başkanı açıkladı

Özgür Özel’in programı yarın (19 Mart Salı) Artvin’de başlayacak. 20 Mart Çarşamba günü saat 12:00’de Trabzon’da yapılacak mitingin ardından Özel, 15:00’te Giresun’da olacak.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, “Seçim takviminde sahaya ilk çıkan belediye başkan adayımızla beraber biz olduk. Birebir sahadayız. O doğrultuda gidiyoruz. Sanayide, Moloz’da Pazarkapı’da çalışmalar yapıyoruz.

Halkın aşamadığı 10 bin TL’lik emekli maaşı, mazotun 42 liraya çıkması, yoksulluktur. Sahada bu açık ve net. Halk yoksul. Asparagas anket sonuçları diyorlar. 7 Mart itibariyle anket sonuçlarımız var. Zaman zaman basına servis ettik.

Gelin sahada görün bizi. Kaybetmek kötüdür. Kaybediyorlar ve farkındalar. Halk derin yoksullukta. Bu halk derin yoksulluğun hesabını kesecek. 19 liraya alınan mazot 42 liraya çıktıysa bu halk bunun hesabını soracak. Bazı duyumlar alıyoruz. Biz halkımıza emanetiz. Biz bu kentin çocuklarıyız. Yarına bugünden anılarımız kalacak. Bu kentten nice insanlar geçti. Önemli olan iz bırakmak.” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber