CHP'li Hacısalihoğlu'ndan zam tepkisi

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu: "Zamlar, çok yakında 'namusumuzla battık' yazılı dövizler asacak esnafların habercisidir" dedi.

CHP'li Hacısalihoğlu'ndan zam tepkisi

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, yapılan zamlara tepki gösterek, zamların yakında, "namusumuzla battık" yazılı dövizlerin habercisi olduğunu söyledi. Zamlara tepki gösteren Hacısalihoğlu, bu durum nedeniyle tüm vatandaşların nefes alamaz hale getirdiğini dile getirdi.

Hacısalihoğlu, her kesimden vatandaşın geçinme sıkıntısı içinde olduğunu vurgulayark, "AKP iktidarının en marifetli işi zam yapmak. Yatıyorlar, kalkmadan zam yapıyorlar. Kalkıyorlar, ellerini yüzlerine yıkamadan zam yapıyorlar. Zam yapmak hayat felsefeleri haline geldi." dedi. 

"Zamlı zamlı kaçacak yer arayacaksınız"

Yapılan zamların ve hayat pahalılığının vatandaşları patlama noktasına getirdiğini dile getiren başkan Hacısalihoğlu, "Bakın buradan uyarıyorum; AKP böyle devam ettiği sürece kendisini çok kötü günler bekliyor. Halk artık AKP'nin ampulünü görmemek için evine florasan döşüyor. Bu gidişle ilk seçimde zamlı zamlı kaçacaklar, kaçacak delik arayacaklar." diye konuştu. 

Ömer Hacısalihoğlu, Trabzon'da da herkesin zor durumda olduğunu vurgulayarak, "Fındık, çay... Bu coğrafyada başka bir şey yok. Önce fındığı bitirdiler. Şimdi de gübre fiyatı derken çayı da bitirdiler. Üreticilere dokunan pişman oluyor. Bu insanlar nasıl kazanacaklar, nasıl geçimlerini sağlayacaklar? AKP'nin umrunda bile değil." şeklinde konuştu.

Sadece çiftçinin değil, esnafın da zor durumda olduğunun altını çizen Hacısalihoğlu, "Döviz, akaryakıt girdi maliyetlerindeki artışlar Türk lirasının itibarının  tarihin en düşük seviyesinde olması sizler için bir şey ifade etmiyor olabilir ancak esnaf için çok şey ifade ediyor. Bu zamlar çok yakında  'namusumuzla battık' yazılı dövizleri asacak olan esnafların  habercisidir." değerlendirmelerini yaptı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber