CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek Trabzon’da konuştu! Seçmenden sarı kart, İmamoğlu fark atacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek Trabzon’da konuştu! Seçmenden sarı kart, İmamoğlu fark atacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basınla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Açıklamaya, CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, CHP Milletvekili Sibel Suiçmez de katıldı.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek Gazeteciler cemiyeti sırasında yapmış olduğu açıklamalarda, “Trabzon’a ilk gelişim. Seçim mücadelemizi yapıyoruz. 11 şehirde partimiz iktidarda. Belediyelerimizde yönetiliyor. 30 büyük şehrin yarısında iddialı olduğumuzu söylüyorum. Trabzon’da da adayımıza başarılar diliyorum. Adaylarımız yarıştalar. İl belediyelerimizin yanında ilçe belediyelerimizin sayısını da artırmak niyetindeyiz. Demokrasinin gereği olarak barış ve özgürlüğün olduğu bir seçim olsun. 15 milyon emekli var. 10 bin TL’lik bir maaşla geçinmek zorunda bırakılıyor. Rakamlar düşük geçim sıkıntısı dayanılmaz halde.

“EMEKLİLER SIKINTIDA”

28 Mayıs seçiminde vaat edilenlerin çoğu hayata geçmedi. Herkes ağır bir pahalılık ve geçim sıkıntısı içinde. 15 milyon emeklimizin 10 milyonu 10 bin TL emekli maaşı ile geçinmek zorunda kalıyor. Geçim sıkıntısı dayanılmaz bir hal aldı. 3 yıl içindeki ağır ekonomik buhran ve hayat pahalılığı emeklilerimizi ve asgari ücretlileri ciddi sıkıntıya soktu.

Ben İstanbul milletvekiliyim. Trabzon’un evladı Sayın İmamoğlu 2. kez ve son kez aday olacağını söyledi. Türkiye’nin tüm il ve ilçelerindeki gelişmeleri takip ediyorum. Trabzonlu hemşerilerimizin İstanbul’daki tercihinin Sayın İmamoğlu olduğunu ön görüyoruz. Ekrem İmamoğlu’dur. Belediye meclisinde de sayısal çoğunluğu sağlanacağı bir seçimle karşı karşıyayız. Ekrem İmamoğlu 500 bin fark atacak.

“İSRAF EKONOMİSİNDEN VAZGEÇİLMELİDİR”

Recep Tayyip Erdoğan’ın 2002 yılında kurduğu AK Parti iktidara geldiğinde emekli maaşı asgari ücretin 1.6 katıydı. Şimdi biri gitti 0.6 kaldı. Toplumda da derin kırılma ve siyasete olan güvenin azalması oldu. Seçmen iktidara sarı kart verecektir. İsraf ekonomisinden vazgeçilmelidir.”

Açıklamalarda bulunan Ahmet Kaya, “yerel seçim sürecindeyiz. Günlerdir sahadayız. Sıkılmadık el bırakmama kararıyla çıktığımız o yolculuğumuza devam ediyoruz.

Bu seçimleri biz kazanacağız. Sokaktan habersizler. Herkes isyan ediyor. Emekliler yaşam mücadelesi veriyor. İktidar bunun için vardır. Şehrim adına üzgünüm. Gönül isterdi ki hayat kolaylığına ilişkin açıklamalar yapılsın. Harekete geçilsin. Biz bu seçimleri kazanıyoruz. Ne derlerse desinler. Sevgi dili barış dili adına bu şehirde bir sıkıntı yaşamamak adına yürüyüşümüzü sonuna kadar ilerleteceğiz” şeklimde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler