CHP, Akçaabat'ta kadınlar ve çocuklar için harekete geçecek

Cumhuriyet halk partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Akademisyen Osman Kalyoncu projelerini gençlere anlattı.

CHP, Akçaabat'ta kadınlar ve çocuklar için harekete geçecek

Cumhuriyet halk partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Akademisyen Osman Kalyoncu, “Akçaabat’ı öncelik olarak cazibe merkezi haline getireceğiz. Kadınlar ve çocuklar için Akçaabat vazgeçilmez olacak" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu mahalle ziyaretlerini sıklaştırdı.

whatsapp-image-2024-03-12-at-13-29-45.jpeg

AKÇAABAT CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan adayı Akademisyen Osman Kalyoncu, Akçaabat’ı vatandaşların ferah hissettiği bir ilçe haline getireceklerini belirterek, “Akçaabat ilçemizi daha iyi hale getirmek için göreve talibiz. Akçaabat ilçemize yapacağımız projeler ile şehrin yeni cazibe merkezi haline getireceğiz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çok çalıştık, projelerimizi tamamladık anlatmaya devam ediyoruz.

whatsapp-image-2024-03-12-at-13-29-46-1.jpeg

İlçenin eksiklerini biliyor ve projelerimizi bu yönde her geçen gün geliştiriyoruz. İnşallah seçimleri kazandığımızda Akçaabat’ta oturan vatandaşlarımıza en iyi, en güzel çalışmaları yapacağız. Akçaabat’ta hizmete geçireceğimiz birçok projeyle birlikte kadınlar ve çocuklar için vazgeçilmez bir hizmet sunacağız. Sosyal hayat ve diğer imkanlarla vatandaşlarımıza daha yaşanabilir bir Akçaabat oluşturacağız.

whatsapp-image-2024-03-12-at-13-29-47.jpeg​​​​​​​

Akçaabat ilçemizin genelinde büyük bir düzenleme için düğmeye basacağız. Hem caddeler hem de yollar olarak büyük bir dönüşüme imza atacağız. Biz Akçaabat için göreve hazırız. Akçaabat’ta bir çok tarihi ve kültürel noktaları cazibe merkezi haline getireceğiz. Vatandaşlarımızın oylarına talibiz” ifadelerine yer verdi.
​​​​​​​
whatsapp-image-2024-03-12-at-13-29-46.jpeg​​​​​​​

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber