CHP Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu "Genç çiftleri ve ailelerini mutlu edecek bir proje..."

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkan Adayı Osman Kalyoncu gençlere yönelik projelerini anlattı.

CHP Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu "Genç çiftleri ve ailelerini mutlu edecek bir proje..."

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkan Adayı Osman Kalyoncu Belediye Başkanı Seçildiği Takdirde Akçaabat İlçesinde Hayata Geçirecek Olduğu Projelerin Başında Yer Alan Düğün Salonları ile İlgili Açıklamada Bulundu.

whatsapp-image-2024-03-23-at-13-10-21.jpeg

Kalyoncu;31 Mart’ta Akçaabat Belediye Başkanı Seçildiğim Takdirde İvedilikte İlçemizin Doğu ve Batı Tarafları Olmak Üzere Akçaabat’ta yuva kurmak isteyen genç çiftler ve ailelerini mutlu edecek bir projemizi hayata geçirecek olduğumuzun sözünü vermek istiyorum.

whatsapp-image-2024-03-23-at-13-10-23.jpeg

Akçaabat Belediyesi Olarak Yaptıracak Olduğumuz Düğün Salonlarımızda Yuva Kurmak İsteyen Gençlerimiz Çok Minimize Ücretle, Beş Yıldızlı Konfor Hizmeti Alarak Düğünlerini, Nişanlarını ve Özel Eğlence Organizasyonlarını Yapabilecekler.

whatsapp-image-2024-03-23-at-13-10-24.jpeg​​​​​​​

Kalyoncu, Ekonomik olmasının aksine konforlu bir şekilde inşa edilecek düğün salonları, kusursuz hizmet anlayışıyla hizmet verecek.

PARASI OLAN DÜĞÜN YAPIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, “Zaten hali vakti yerinde olan insanlarımız düğün yapıyor. Alım gücü olan vatandaşlarımız için ilçemizde faaliyet gösteren düğün salonlarımıza belediye olarak her türlü hizmeti ve desteği sunmaya devam edeceğiz. Ancak bu projemizle amacımız hali vakti yerinde olmadığı için nikahın dışında bir şey yapamayan gençlerimiz ve ailelerini mutlu etmek. Onların telli duvaklı mutluluklarını eş, dost ve akrabalarıyla paylaşmalarını istiyoruz” diye konuştu.

whatsapp-image-2024-03-23-at-13-10-22.jpeg​​​​​​​

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber